Ще бъде ли закрит нощният градски транспорт? Този въпрос излиза

...
Ще бъде ли закрит нощният градски транспорт? Този въпрос излиза
Коментари Харесай

Напрежението сред служителите сложи на тезгяха нощния транспорт в София

Ще бъде ли закрит нощният градски превоз? Този въпрос излиза на дневен ред откакто транспортните синдикати към КТ " Подкрепа " е КНСБ са се обединили към настояванията за разреждане на дневните линии в София и закриване на изобщо на нощните. За това сигнализираха от неправителствената организация " Спаси София ".
" Така ли се извършва транспортната политика на кмета Йорданка Фандъкова? С още орязване и разреждане на дневния превоз, който така и така през годините беше разреждан неведнъж? Това ли е " развитият " градски превоз, в който сякаш все доста се влага и за който все доста се правеше? ", питат от гражданската самодейност.
" Логично е афектираните синдикални водачи, които внезапно се оказаха в медийния фокус, с цел да изясняват, за какво водачите работят в мизерни условия и със стотици изключителни часове, да желаят да си го " върнат ". Това е предстоящата реакция на безполезни, страхливи хора, хванати, че не правят никаква потребна активност, макар че всеки месец от заплатите на хиляди чиновници се отчисляват значително пари за тяхното битие ", пишат в своята позиция от " Спаси София ".
" Затова още веднъж настояваме за незабавната оставка на председателката на транспортната комисия в Столичния общински съвет (СОС) Екатерина Йорданова. Тя се намира в тежък спор на ползи - с изключение на общински консултант от ръководещата партия, госпожа Йорданова е в същото време и ръководител на транспортните синдикати към КНСБ, а щерка ѝ е назначена като съпредседател на младежките синдикати. Шуробаджанащината, оплела синдикатите би трябвало да бъде прекъсната, с цел да могат те най-накрая да влязат в ролята си на бранители на правата на служащите. Добре разбираме и че редовият синдикален чиновник също е жертва на самозабравилите се ръководители ", прецизират от организацията.

Г-жо Фандъкова, господин Дончо Барбалов (Транспорт за София), чакаме от вас безапелационна позиция в поддръжка на нощния превоз. Добре ви е известно, че 14-те водачи, които го обслужват, са незабележим % от над 2000 водачи, работещи в цялата система, и закриването му с нищо няма да усъвършенства изискванията на труд. Очакваме да се противопоставите на синдикалния метод за решение на проблемите - " Няма превоз, няма проблем "! ", приключва позицията на " Спаси София ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР