Ще бъде ли успешен вотът на недоверие, внесен от левицата

...
Ще бъде ли успешен вотът на недоверие, внесен от левицата
Коментари Харесай

Милен Михов, Обединени патриоти: Понесохме тежък удар с ареста на Нено Димов

Ще бъде ли сполучлив вотът на съмнение, импортиран от левицата към кабинета " Борисов 3 " и ще се оправи ли с решаването на водната рецесия в Перник новият министър на околната среда и водите, препоръчан от Вътрешна македонска революционна организация - посетител с коментар в " Още от деня " беше зам.-председателят на ПГ " Обединени патриоти " Милен Михов.

Арестуваният настоящ министър Нено Димов, който подаде оставка, е почтен, безапелационен е депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.
Милен Михов, зам.-председател на ПГ " Обединени патриоти ": Това беше тежък удар, който ние ще преодолеем, ще се надигнем, ще продължим напред. За първи път министър подаде оставката си от ареста, само че ние не считаме, че господин Нено Димов е отговорен, заради събитието, че тази тежка водна рецесия е поредност от фактори, в която Министерство на околната среда и водите има прекомерно малко значение. И това, че е подписвал графици, не би трябвало да се смята за закононарушение.
Относно новия министър на околната среда и водите Емил Димитров, Михов съобщи, че той има нужните качества за поста в толкоз напрегната обстановка.
Милен Михов, зам.-председател на ПГ " Обединени патриоти ": Г-н Емил Димитров има няколко доста скъпи качества - той е деен и деятелен човек, той е добър уредник и има добър административен опит. Има и поддръжката на ръководещото болшинство, а това е значимо за активността на един министър.  Емил Димитров: Ще направя всичко допустимо за Перник Емил Димитров: Ще направя всичко допустимо за Перник
"Ще диря по-голяма поддръжка. Има доста провокации, доста задания. Нямах и един час откогато съм застъпил и министър председателят ми разпореди нови задания - до...

Ние стоим зад подписаните съглашения и управническата стратегия, тъй че няма да подкрепим този избор на съмнение, безапелационен е Михов.
Милен Михов, зам.-председател на ПГ " Обединени патриоти ": Този избор има две характерности - той няма да бъде финален в границите на 44-тото Народно събрание и е част от предизборната акция на Българска социалистическа партия - вътрешно-партийната и тази за идните парламентарни избори.
И още - кой носи главната отговорност за стопанисването на водата в язовир " Студена ", вижте диалога с Милен Михов във видеото!
 Българска социалистическа партия внесе четвъртия избор на съмнение против държавното управление Българска социалистическа партия внесе четвъртия избор на съмнение против държавното управление
Българска социалистическа партия внесоха в деловодството на Народното събрание настояването за избор на съмнение към държавното управление за неуспех в политиката по околната среда и водите. Сред моти...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР