Ще бъдат въведени временни ограничения в движението на територията на

...
Ще бъдат въведени временни ограничения в движението на територията на
Коментари Харесай

69-та Международна колоездачна обиколка на България

Ще бъдат въведени краткотрайни ограничавания в придвижването на територията на Софийска област

От 27 август до 1 септември ще се организира 69-тата Международна колоездачна обиколка на България. Състезанието включва увод и пет стадия, един от които се организира на територията, обслужвана от ОДМВР-София.

С цел застраховане на сигурността и сигурността на придвижването по време на надпреварата, недопускане на нарушавания на публичния ред, престъпни закононарушения и злополуки е основана организация и подхванати нужните ограничения, съгласувани в съгласуваност с ГДНП, ОДМВР-Пазарджик, Областно пътно ръководство, уредниците на мероприятието, кметовете на общини и Областна администрация на Софийска област.
С оглед обезпечаване сигурността при прекосяването на колоездачите през територията, обслужвана от ОДМВР-София, се вкарват следните ограничавания в придвижването:

На 28 август, към 11.30 часа /по предварителна прогноза/ ще бъде прекратено придвижването на всички типове пътни транспортни средства по второразреден път II-82 /София – Самоков/, в сектора от разклона за с. Горни Окол, по маршрута на състезателите: Самоков – курортен комплекс Боровец – Долна баня – Костенец, включване на път I-8 до границата с област Пазарджик.

Предполагаем завършек на прекосяване на колоната към 14.40-15.00 часа.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР