Ще бъдат създадени на местно ниво комисии с цел по-доброто

...
Ще бъдат създадени на местно ниво комисии с цел по-доброто
Коментари Харесай

Разбили домовете на две баби при днешната акция срещу групата за наркоразпространение

Ще бъдат основани на локално равнище комисии за по-доброто обезпечаване на публичния ред и сигурност, заяви на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов след съвещанието на Националния съвет за предварителна защита на престъпността.

Целта е да се ускори на локално равнище координацията сред институциите, с цел да има по-голяма предварителна защита на избрани места, изясни министър Младенов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Има резултат от подхванатите ограничения досега, заяви и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Ролята на мобилните екипи, които обикалят в обитаемоте места, в които няма полиция, е огромна и видна, съобщи той.

1514 души са предопределение в Министерство на вътрешните работи от началото на мандата на държавното управление, регистрира Каракачанов. Българският служител на реда би трябвало да има самочувствие, би трябвало да бъде почитан, а не обиждан и ухилван, сподели още вицепремиерът.

Красимир Каракачанов съобщи, че се приготвят законодателни промени, които целят хората, които не са платилите санкциите си, да поставят публично потребен труд.

Вицепремиерът разяснява също по този начин и новината, че в багажа на Ангел Джамбазки е открит револвер на Летище София. Той съобщи, че Джамбазки просто е не запомнил законно притежаваното оръжие в сака си.

Относно информация, че по време на извършената през днешния ден акция против група за наркоразпространение са разрушени жилища на две възрастни дами, зам. - основният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев съобщи, че е стартирана вътрешна инспекция. Той изясни, че незабавно е била изпратена група, която да в профил нанесените вреди, а потърпевшите лица са показали схващане и са съдействали на органите на реда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР