Ще бъдат създадени мобилни групи, които ще налагат санкции за

...
Ще бъдат създадени мобилни групи, които ще налагат санкции за
Коментари Харесай

Министър Ангелов каза какво ще се случва с тези, които отказват да спазват новите мерки ВИДЕО

Ще бъдат основани мобилни групи, които ще постановат наказания за неносене на маски. Органите на реда могат да глобяват. Това съобщи министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов по време на ексклузивен брифинг след незабавна среща за К-19.

"В момента се разисква казусът с върнатия човек. Обсъждат се текстове, с които да се постановат наказания на лечебни заведения, които отхвърлят да лекуват заболели с коронавирус. Започва се с финансова глоба и се стига до прекъсване на финансиране от НЗОК.

Ще създадем народен координационен център, където да идват сигнали от всички институции, с цел да може дейно и навременно да се координират и да се задоволяват всички потребности ", изясни той.

Повод за коментара му е

"Решението за носене на маски е взето след двучасова конферентна връзка с специалистите. Председателят на експертния съвет изрично поддържа носенето на маски навън. Ако не имаме вяра на него и подлагаме под подозрение мнението на експертите потвърдили се във времето, на кого да имаме вяра ", добави Ангелов.

"Има обезпечен Ремдесивир в Пловдив. До края на месец март ще има обезпечени количества за българските жители ", сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР