Ще бъда щастлив, ако Общината подпомага всички спортни клубове и

...
Ще бъда щастлив, ако Общината подпомага всички спортни клубове и
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Ще бъда щастлив, ако Общината подпомага всички спортни клубове и в частност футбола

„ Ще бъда благополучен, в случай че Общината подкрепя всички спортни клубове и в частност футбола, тъй като въпреки всичко това е най-масовия спорт “, сподели ръководителят на Постоянната комисия по спорт в Общински съвет Сливен, след гласуваното предложение 150 хиляди лв. да получи като подаяние ФК „ Сливен “, а по хиляда лв. други седем клуба.

Групата общински съветници, която оглавява Крумов, даде негативен избор на това предложение, само че „ гласовете “ им се оказаха незадоволителни.

„ Щом е за спорт поддържам, само че не в тази ситуация да се подаряват 150 хиляди за едни и хиляда за други “, сподели общинският консултант. Той уточни метода, по който би направил разпределението. Това е посредством Наредбата, по която поточкова система клубовете получават средствата си.

Крумов спести обяснението, за какво той и ГОС „ Пламен Крумов и другари ” са дали своят вот срещу предлагането, с цел да не се одобри като популизъм. По думите му след дни ще представистановище по тематиката.

Попитан, дали ще одобри обединяване с другия футболен клуб, той изрично се разгласи „ за “..

„ Аз съм за обединяването, само че когато има бистрота пред обществеността. В Сливен има доста надарени деца и е добре да си останат в нашия град, с цел да радват почитателите с триумфи “, сподели още някогашният футболист..

Повече, чуйте в аудиото…
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР