"Ще бъда откровен. Имаше интерес към мен от отбори от

...
"Ще бъда откровен. Имаше интерес към мен от отбори от
Коментари Харесай

Даниел Димов: Имах оферти от Полша, Норвегия и Турция

"Ще бъда прям. Имаше интерес към мен от тимове от Полша, Норвегия и Турция, само че по този начин, или другояче до мой траснсфер в чужбина тази зима не се стигна. Не скърбя. рано, или късно, беше ясно, че ще се върна във Варна ", съобщи при гостуването си в предаването "Морски гонг " по Дарик радио последното попълнение на Черно море Даниел Димов.

Той приказва за престоите си в Макаби Петах Тиква, Денизлиспор и Манисаспор. Той похвали доста младите момчета в тима на "Черно море " и показа упованията си за мача с Берое.

Запитан по какъв начин се е подготвял преди да започва занимания с Черно море Даниел Димов отвърна: "След Нова година се готвех самостоятелно. Не е същото, като да се готвиш с тим. Имам да наваксвам. Физически съм добре. Имам потребност от малко повече игрова процедура ".

На въпроса с какво Дани Димов е по - друг от Димов преди 7 години, когато носеше екипа на Черно море, той отвърна:

"На 20 години разсъждаваш по един метод. Смяташ, че всичко, което лети се яде, само че през днешния ден на 30 осъзнаваш грешките си. Гледаш на нещата въпреки това. Да, трансформирал съм се през този интервал, до момента в който бях надалеч от Черно море. Човек уляга. Вече съм татко на 2 деца. Не съм толкоз примитивен. Доста мачове изиграх. Натрупах повече опит. Моята задача е да оказа помощ младите. Приятно съм сюрпризиран от младите момчета в тима на "Черно море ".Потенциалът им е огромен. Имат качествата, с цел да се потвърдят ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР