Щатският президент Доналд Тръмп в момента е на 4-дневно посещение

...
Щатският президент Доналд Тръмп в момента е на 4-дневно посещение
Коментари Харесай

Бивш кралски иконом разкри 8 начина, по които Тръмп може да обиди Елизабет Втора

Щатският президент Доналд Тръмп сега е на 4-дневно посещаване във Англия.

Плановете по време на визитата включват вечеря с към 100 бизнес водачи, военна проява и чай с кралица Елизабет Втора в Уиндзорския палат.
Наскоро Тръмп призна, че се възхищава на кралицата и че през годините тя не е позволила нито една неточност. Е, не по този начин стоят нещата с Тръмп, който по време на срещата си с нейно величество може да допусне не една и две неточности.
Пред ITV News някогашният кралски иконом Гранд Харолд показва какво тъкмо президентът не би трябвало да не помни за срещата си с нейно величество.
1. Можеш да гледаш, само че не и да пипаш
„ Винаги споделям на хората, че при срещите с хора от кралското семейство можете да гледате, само че не и да пипате ", споделя той.
Тръмп е прочут със своето здрависване, само че когато срещне Елизабет II, би трябвало да следва протокола, а съгласно него първо кралицата би трябвало да предложи ръката си за привет. Също по този начин ръкостискането не би трябвало да е доста мощно.
2. Нека кралицата води
Тръмп също по този начин би трябвало да има поради, че кралицата би трябвало да води. Ако двамата вървят един до различен или създадат къса разходка, Тръмп би трябвало да има поради, че Елизабет II би трябвало да е леко пред него, а не до него.
3. Как да се обръща към нея
По време на срещата на НАТО Тръмп наруши дипломатическия протокол, като се обърнал към немския канцлер Ангела Меркел на малко име. Той съобщи: „ Ангела, належащо е да направиш нещо по въпроса. “ Това държание е неприемливо с кралицата, споделя Харолд.
„ Когато се срещаш с нея за първи път, вярно е да кажете „ ваше величество “, по-късно и мадам. При привършване на срещата и завършек на диалога също е вярно да се каже „ ваше величество “.
4. Изчакайте да ви предложат да седнете
„ Доналд Тръмп не би трябвало да сяда... до момента в който кралицата не седне “, споделя още някогашният иконом. Когато Елизабет II седне, тя ще предложи на Тръмп и той да направи същото, което е знак че и той може да се разположи на оферти му стол.
След като формалните диалози приключат, Тръмп би трябвало деликатно да следи по кое време кралицата се изправя, с цел да направи и той същото по същото време.
5. Не яжте прекомерно бързо или прекомерно постепенно
По време на визитата си в двореца Доналд и Мелания Тръмп ще пият чай с бисквитки с Елизабет II и също би трябвало прецизно да съблюдават протокола.
„ Той би трябвало да знае, че макар че той е президентът, членовете на кралското семейство първи би трябвало да стартират да се хранят, по тази причина Тръмп би трябвало да изчака, до момента в който кралицата не стартира своята следобедна закуска. "
Когато кралицата завърши, това е знак за всички, че яденето към този момент е приключило.
6. Телефоните встрани
Да се надяваме, че президентът не чака някое доста значимо позвъняване по време на срещата, тъй като телефоните са строго неразрешени.
7. Не споменавайте брекзит
Кралица Елизабет II, както и всички членове на кралското семейство, са политически неутрални, ето за какво Тръмп би трябвало да заобикаля всевъзможни политически тематики по време на диалога им.
8. Поклони се, само че се поклони вярно
Доналд и Мелания не са длъжни да се поклонят пред Елизабет II, защото не са английски жители. Но в случай че го създадат, би трябвало да е по верния метод.
Поклонът следва да се направи от врата и освен това нежно, а не от кръста, поучава Харолд. Ако първата дама реши да го стори, то тя би трябвало да сложи десния си крайник зад левия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР