Щателно се проверяват всички пътници, пътуващи от Гърция към летищата

...
Щателно се проверяват всички пътници, пътуващи от Гърция към летищата
Коментари Харесай

Щателно се проверяват всички пътници, летящи от Гърция до германските летища

Щателно се ревизират всички пасажери, пътуващи от Гърция към летищата в Гермния. Гърците показват неодобрение и упорстват за неотложно събаряне на рестриктивните мерки. В Атина разясняват, че Германия демонстрира съмнение към гръцките гранични управляващи.

До Европейската комисия доближи въпросът с въведените щателни инспекции на всички пасажери, летящи от Гърция до немските летища. Гръцки евродепутати желаеха незабавни договаряния сред Берлин и Атина.

Не е загадка, че доста незаконни мигранти вършат опит да пътуват за Германия с подправени документи. Граничните управляващи, най-вече на летищата от островите, съвсем всеки ден арестуват лица с подправени паспорти. Имаше няколко случая и с подправени български персонални карти.

Опозиционните партии в Гърция упорстват за незабавна интервенция на гръцкото външно министерство след недоволство от гръцки жители, подложени на щателни инспекции, макар участието на страната в Шенген.

Медиите разясняват, че Германия демонстрира съмнение към гръцките гранични управляващи с акта на ограничение на свободния достъп на гръцки жители.

Самолетите от Гърция кацат на специфични изходни терминали и с часове продължава щателната инспекция на всички пасажери, разясняват пред медиите възмутени гърци.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР