Щастливият наставник на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев даде

...
Щастливият наставник на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев даде
Коментари Харесай

Тони Дечев: Това е награда за труда на момчетата

Щастливият ментор на баскетболния тим на Ямбол Тони Дечев даде своя коментар за класирането на отбора си на полуфиналите в шампионата за Купата на България. Ямболии се оправиха със съпротивата на Берое и стигнаха до триумфа в трагичен конфликт, завършил при краен резултат 98:88.

" За нас всеки мач е като край. Аз бих го определил като реванш. Това е премия за труда на момчетата, който поставиха до този миг. Радвам се, че стана един прекрасен мач, стана забавен за феновете и най-хубавото е, че победихме. Берое е един от тимовете, които играят доста добра отбрана, и ние през днешния ден играхме ужасно нахлуване, което доста ме радва. Хубаво е от време на време да печели мачовете с нахлуване.

Не мисля, че нашият тим е подобен, който може да се надстрелва с останалите във Финалната четворка. Ние би трябвало да се опитаме със същата сила и позитивизъм да се противопоставим на Левски.

Радвам се, че момчетата към този момент започнаха да одобряват функциите си в тима. Сега това доста ме радва. Хората, които влизат от пейката, го вършат с доста добра сила. Тези, които излизат, не са ядосани. Това е доста значимо, тъй като е хубаво да знаеш, че във всеки един миг имаш състезател, който е подготвен да се бори.

Първата стъпка към този момент е направена. Нямаме доста време за подготовка, само че се надяваме това, което се получи през днешния ден, да се получи и против Левски ", съобщи Дечев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР