Щастливите имена за личности, родени под знака на огнената стихия:

...
Щастливите имена за личности, родени под знака на огнената стихия:
Коментари Харесай

Как да наречем детето според зодията

Щастливите имена за персони, родени под знака на огнената буря: Лъв, Стрелец и Овен – в случай че вашето дете ще се появи на бял свят в някоя от тези зодии, може да му изберете име съгласно препоръките на Олга Романив, прочут съветски психолог и астролог.

Много постоянно родителите се управляват от персоналния си усет при избора на име за детето, от време на време с това да е в благозвучие с бащиното и фамилното и също по този начин да бъде неповторимо.

В същото време името, съпътстващо човек през целия му живот, носи своя енергетика, която може както да отслаби, по този начин и да усили качествата на своя собственик. Свойствата, които носи името в себе си, могат да бъдат както в резонанс, по този начин и в дисонанс със зодиакалните качества. За да се избегне взаимното обезвреждане или несъгласие на тези сили, е нужно да се регистрира съпоставимостта на името и знака.

Хората с огнени зодии са дейни и амбициозни индивидуалисти, по тази причина е нужно да обърнете внимание на мощните, енергични разновидности на име.

Детето, родено под знака Овен, Лъв или Стрелец, обича да бъде в центъра на събитията и вниманието, да бъде водач, поробител, ученолюбив и авантюрист. Когато обмисляте по какъв начин да го наречете, добре е да наблегнете тези качества.

Хубаво е звученето на името да резервира естествения характер, само че да не изостря качества, присъщи на горещата огнена буря, като несдържаност, конфликтност и нервност.

Овен

Момчета

Момчетата от тази зодия имат мощен, враждебен темперамент, и са удобни мощни имена, например Борис, Борислав – който няма еднакъв в битката, Артур („ човекът-мечка “, който не знае прегради), Никифор - победител, Марк – име, чийто генезис се свързва с богът на войната Марс, настойник на зодията.

Момичета

За тях са подобаващи не толкоз мощни, колкото смекчаващи буйния манталитет имена, да вземем за пример борбена, само че благоразумна Антонина, уверената в своята победа Вероника, Виктория, Ника, наречена на древногръцката богинята на успеха Нике, заслужаващата доверие Елвира и Юлия, способна на подвиг.

Прочетете целия материал на уеб страницата на Новите родители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР