Щастливите дългогодишни връзки не се създават "с късмет". За тях

...
Щастливите дългогодишни връзки не се създават "с късмет". За тях
Коментари Харесай

5 непростими грешки, които разрушават връзката ви

Щастливите дългогодишни връзки не се основават "с шанс ". За тях се поставят старания всеки ден.

Ако желаете да живеете в мир със себе си, да се чувствате изцяло удобно в компанията на колегата си, да бъдете правилни и транспарантни в връзките си с хората, не възпроизвеждайте нито един от изброените модели на държание в идващите редове.

Спестете си неприятните последцици. Обичайте. Бройте до 10. Ако не се получи, увеличавайте цифрите. Бройте до 100. Пребройте до 100 10 пъти. Не се отхвърляйте и не падайте духом. Защото след разбиването на една връзка самите вие би трябвало да събирате фрагменти от душата си парче по парче.

НЕ съдебна техническа експертиза ИСКРЕНИ

Случва се постоянно. Лъжата убива връзката, тъй като убива доверието.

Ако не сте изцяло откровени с колегата си, не заслужавате времето, труда и обятията му. Толкова е просто.

 Pexels

ПРИСТРАСТЕНИ съдебна техническа експертиза КЪМ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Социалните мрежи са част от всекидневието на доста хора, факт. Но непрекъснатото регулиране на профила ви и усложнението да отклоните взор от екрана демонстрира, че нямате никакъв интерес към връзката с хората към вас.

Сложете смарт телефона си надалеч от вас, до момента в който се храните, заспивате или гледате дружно филм. Спрете да пренебрегвате събеседника си.

 Pexels

ДЕМОНСТРИРАТЕ НЕУВАЖЕНИЕ

Горе споменахме, че безпредметното вторачване в телефона, до момента в който говорите с някого, не е изключително целесъобразно занятие. Към това прибавяме всички невербални кодове, които могат да накарат колегата ви за се усеща зле - изопачаване на очи, подигравателен звук, неглижиране на проблемите.

Спазвайте правилото да се държите с индивида до вас по този начин, както желаете той да се държи с вас.

 iStock

НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОКАЗВАТЕ ПРИВЪРЗАНОСТ

Когато връзката е нова, най-вероятно не спирате да търсите физическа непосредственост. В множеството случаи тази нужда избледнява с времето и опита. Това не значи, че би трябвало да се поддавате на ударите на времето и да охладнявате между тях.

Възродете в връзките си тези благи жестове, които са спирали дъха ви на първата ви среща. Целувка по бузата вместо елементарното изсъхнало "Довиждане " и спонтанните обятия не изискват колосални старания, само че могат да върнат магията във връзката ви, за която до скоро сте били уверени, че се е изпарила.

 Pexels

ДЪРЖИТЕ съдебна експертиза КАТО НЕОБВЪРЗАНИ

Да излизате непрекъснато, без да информирате колегата си (тук не става въпрос за приемане на разрешение). Да вършиме проекти за среднощни излизания без даже да си помислите да го включите в проектите си. Да не му съобщавате значимите вести, триумфи и разочарования в живота ви. Да флиртувате с непознати, без да осъзнавате къде би трябвало да поставите границата.

Ако желаете да бъдете сами, освободете се от това "бреме ". Ако желаете да бъдете с някого, дръжте се като виновни и прочувствено зрели персони. Толкова е просто.

 iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР