Щастливата вест е заварила Гълъбин Боевски в Испания, където той

...
Щастливата вест е заварила Гълъбин Боевски в Испания, където той
Коментари Харесай

Всички Си Спомняме Скандалния Български Шампион Гълъбин Боевски, Но Няма Да Повярвате Какво Се Случи Днес Със Забравения Спортист!

Щастливата новина е заварила Гълъбин Боевски в Испания, където той се открил от известно време – написа в. „ Уикенд “. Това принудило той да се прибере в България за коледните и новогодишните празници. Според негови познати Гълъбин към този момент е стоплил връзките си с щерка си и своя наследник Пол и цялото семейство се събира да изкара празниците в родната Кнежа.

Гълъбин Боевски стана дядо за първи път преди 5 години, откакто първородният му наследник Пол го подари с внук, кръстен на него – Гълъбин. Наследникът на Боевски живее в Лондон със брачната половинка си Капка.

Далеч по-сложни бяха връзките сред тежкоатлета и щерка му Сара, която бе употребена от него за трафик на дрога. През октомври 2011 година момичето, което тогава бе едвам на 14 години, бе арестувано дружно с баща си на летището в Бразилия, откакто ченгетата откриха 9 кила кокаин, скрити в куфарите и́, написа разкрития.ком.
Сара бе тенисистка и татко й употребява кариерата й, с цел да пътува с нея и да прекарва дрога, установяваха тогава управляващите в Бразилия.

Гълъбин Боевски бе наказан на 10 години затвор за трафик на дрога, детето бе прибрано от майка си, а кариерата на девойката в тениса бе прекратена поради грозния наркоскандал. Впоследствие първенецът от олимпиадата в Сидни бе освободен от пандиза в Бразилия, където излежа единствено 2 години от присъдата си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР