Щастлива съм! Толкова дълго пиша за смаляване на егото и

...
Щастлива съм! Толкова дълго пиша за смаляване на егото и
Коментари Харесай

Ченалова: Общ фронт за контрол на изборите е вярното решение

Щастлива съм! Толкова дълго пиша за смаляване на егото и обединяване, за основната цел и значимостта на общата ни мощ... Случи се. Общ фронт за надзор на изборите е вярното решение.
Сега повече от всичко са нужни специалистите - хора които познават закона само че и изборния развой от вътрешната страна, способени и подготвени да работят неуморно и отговорно.
Много партии останаха отвън обединяването - може би тъй като не са поканени или са отказали.
Това няма значение.

Нямат значение и персоналните ни желания, разочарования и неодобрение.
Сега е време за взаимни отстъпки.Аз върша своите,потискам огорчения и разсъждения тъй като постигнатото обединяване е един от гарантите за почтени избори. Естествено, че никой няма да завърши с изборния надзор и ще се стреми към власт.Такава е човешката природа.
Тогава ще забележим какво тъкмо оферират и по какъв начин считат да го реализиран.Празнословието се разпознава елементарно...

Ще забележим и дали и какъв публичен надзор оферират, подготвени ли са да се простят с властта вследствие на този надзор, ще плануват ли такива законодателни промени.
Когато критикуваш е елементарно.Когато ти застанеш на върха на пирамидата е същинското ти лице.
Има време за всичко.
Ще вършим изборите си след това.

Сега новосъздаденото обединяване има тежък изпит - ще върви ли дружно в една посока, без прояви на его и с толеранс към всички.
Важното е, че се случи.

Румяна Ченалова, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР