Щастлива съм и с гордост мога да заявя, че след

...
Щастлива съм и с гордост мога да заявя, че след
Коментари Харесай

Вяра Церовска: Донесохме промяната в село Драгичево

Щастлива съм и с горделивост мога да заявя, че след толкоз години застой с нас пристигна смяната в Драгичево. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за втори мандат като кмет на Перник Вяра Церовска на среща с поданици на Драгичево. Тя показа своята предизборна стратегия, в която главен акцент ще бъде развиването на инфраструктурата, асфалтирането на улиците и ремонт на тротоарите.

„ Вчера започва построяването на първия стадий от канализацията на най-голямото село в Перник – Драгичево. С построяването на канализацията ще се прекрати приключването на битовите води в прилежащите реки и дерета и ще се подобрят значително виталните условия. През идната седмица ще стартира рехабилитация на третокласния път Драгичево- Рударци- Кладница, като напълно ще бъде сменена и подземната инфраструктура “, заяви Вяра Церовска. Тя не скри насладата си от обстоятелството, че с общи старания и макар демографската рецесия, през новата образователна година учебното заведение и детската градина усилват броя на децата.

“Бях кмет на с. Драгичево през последните 4 години. През целия си мандат работих за това да направя моето село едно по-добро място за живеене. Знаейки, че ще бъде доста мъчно поради насъбраните през годините проблеми – единственото, което дадох обещание, е че ще работя. Благодаря на кмета на община Перник и нейния екип, и най-много на хората, които повярваха в мен, с цел да създадем дружно вероятни доста от нещата, които ми се искаше да се случат. През тези години слушахме гласа на хората и постигнахме доста триумфи “, показа Виктор Викторов и добави, че застава пред локалните поданици с гордо вдигната глава.

„ Днес още веднъж е време за избор и стоя пред вас с стратегия за ръководство на с. Драгичево. Ще работя за реализирането на водния план, който към този момент започва. Ще работя за създаване на нови улици, тротоари и видеонаблюдение както и за възстановяване на изискванията за деен отдих посредством създаване на още нови площадки, спортни стадиони и терени. Ще продължим въвеждането на енергоспестяващо осветяване. Ще продължим да поддържаме чистотата в селото посредством постоянно сметоизвозване. Ще аплайваме за присъединяване по европейски стратегии за развиване “, изрично съобщи Виктор Викторов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР