Щастлива съм и имам много поводи да се усмихвамНе е

...
Щастлива съм и имам много поводи да се усмихвамНе е
Коментари Харесай

Попфолк певицата Алисия пред “Труд”: Най-добре си почивам вкъщи на дивана

Щастлива съм и имам доста мотиви да се усмихвам


Не е изключено още веднъж да работим дружно със “СкандаУ ”
 28-2  28-4  28-1
– Алисия, неотдавна излезе вторият ти дует с Илиян. Чия беше концепцията да извършите “За последно ”?


– След триумфа на първия ни дует и двамата бяхме безапелационни, че ще създадем втори. Естествено, трябваше да мине известно време и взехме решение това да се случи една година по-късно. Аз персонално считам, че когато има колаборация сред двама реализатори в една ария, тя става доста по-силна като обръщение, изключително когато е сред мъж и жена, тъй като по този начин могат да се разпознаят и двата пола в нея.

– Предишният ви план “Нито дума ” реализира огромни триумфи и към момента се върти по нощните заведения. Какви са реакциите на почитателите към новата ария досега?


– “За последно ” излезе относително скоро, само че като цяло реакциите на почитателите в обществените мрежи са преобладаващо позитивни. На концерта по случай рождения ден на телевизия Планета хората реагираха доста добре и пяха с нас, макар че песента беше единствено на 4 дни. По моите участия също виждам, че всички пеят дружно с мен и несъмнено мога да кажа, че песента се харесва. Дали ще задмине обаче триумфа на първия дует, занапред следва да разберем.

– Каква е твоята формулировка за “хит ”?


– Не мога да кажа, че имам някаква формулировка за шлагер. Първото нещо, което диря, е хубава музика, която да ме въодушеви за всичко останало. Доста дълго време залагах на съвременни части, в този момент съм се спряла на малко по-комерсиални. От изключителна значимост е текстът. Казвала съм го доста пъти, споделям го и в този момент. Важно е текстът да носи обръщение, значимо е текстът да споделя история и думите да бъдат елементарно налични до хората и разбираеми.

– Лесно ли се работи с реализатор от друга компания и с какво би трябвало да се преценявате при основаването на общо парче?


– В нашия случай мога да кажа, че бързо се сработихме и че Илиян прояви огромно доверие към мен във връзка с целия план.

– На финала на “Вип Брадър ” ти поддържа спечелилия Тото от група “СкандаУ ” и показа във фейсбук вашата обща ария “Моят парадайс ” от преди 2 години. В какви връзки сте в този момент и би ли работила още веднъж с тях?


– В прелестни връзки сме. Принципно аз одобрявам този вид музика. Ние още след триумфа на първата ни ария бяхме решили да създадем още една. Но просто тогава се забавихме с плана и някак си остана във времето. Така че в бъдеще не е изключена още веднъж такава колаборация.

– И тази година можеш да се похвалиш с доста триумфи в професионално отношение. Каква е равносметката ти в персонален проект?


– Щастлива съм и имам доста мотиви да се усмихвам постоянно, това е най-важното.

– Как обичаш да се забавляваш, когато не си на присъединяване?


– Аз имам няколко доста близки приятелки и постоянно излизаме на вечеря или се виждаме в домашна конюнктура с децата ни. Това са ми едни от най-релаксиращите, отпускащи моменти. Рядко излизам по нощни заведения, просто тъй като си “взимам дажбата ” посредством моята работа – аз, когато пея, се развличам и избирам, когато не съм на присъединяване, да се насладя на нощния сън, който ми липсва през множеството време.

– Какво ти оказва помощ най-вече да “презаредиш ” след претрупан ден?


– Да се прибера у дома, аз съм домошар човек, да си направя едно чайче, да си седна на дивана и да си почивам. А когато съм доста изтощена, ми се е случвало да задрямвам във времето, когато си ляга и синът ми.

– Планираш ли още нещо, с което да зарадваш феновете си до края на годината?


– Планирам, само че ще видя дали ще съумея да го свърша тази година, или ще остане за идната.

– Какви са проектите ти за идните празници?


– Както предходната година, по този начин и тази, ще работя по празниците, което автоматизирано значи, че също по този начин ще се развличам. И на двата празника ще пея в известни клубове в София.

Нашият посетител


Ася Пламенова Дойчева, по-известна като Алисия, е родена на 1 март в град Ихтиман. Има двама братя близнаци. Завършила е Испанската гимназия в София и СУ “Св. Климент Охридски ”. В кариерата е издала 5 студийни албума и десетки независими сингли. Последният й план “За последно ” е дует с Илиян, с който работи за повторно. За по-малко от две седмици песента има близо 2 милиона гледания в ютюб.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР