Щастлива съм, че България днес е център на дискусията за

...
Щастлива съм, че България днес е център на дискусията за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Внасяме отново закона за търговските вериги


„ Щастлива съм, че България през днешния ден е център на полемиката за двойните стандарти в храните. Изумена съм от въпросите на премиера Борисов: кой хитрец споделя,че българското бебе харесва палмово масло и за какво се държат по този начин огромните търговски вериги в България. Кой мислите, че е умникът, господин министър председател?

Ами Вие. Проверете какъв брой пъти ГЕРБ гласоподаваха срещу закона за комерсиалните вериги от 2012 година до момента. С него видите ли сме гонели непознатите вложители. А ние просто искахме да не повреждат здравето на българския народ с некачествени храни и да не убиват българското произвеждане ”. Това написа във Facebook ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка думите на премиера.

Тя прикани премиера да провери- дали президентът Плевнелиев не е наложил несъгласие. „ Наложи. Заради лобизъм в интерес на огромните. А кой нарочи Българска социалистическа партия за антиевропейска партия, тъй като произнесох изречението: българският народ не е втора употреба в Европа, с цел да ни продавате втора употреба храна. Вие, господин министър председател. Твърде дълго управлявате, с цел да помните такива детайлности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също. Утре за следващ път внасяме същия закон. Чакаме да забележим по какъв начин ще гласувате този път ”, декларира водачът на левицата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР