Щастлив тийнейджър избяга от смъртта, след като се спусна в

...
Щастлив тийнейджър избяга от смъртта, след като се спусна в
Коментари Харесай

Тийнейджър измами смъртта си, след като падна от 30 фута водопад на планина в условия на виелица

Щастлив младеж избяга от гибелта, откакто се спусна в мразовит водопад и счупи крайници си на най-високата планина в Англия.

Бен Лонгтън, 18, се опасяваше, че ще „ почине, в случай че заспи “, откакто прекара девет часа в капан самичък в заснежен каньон след рухването си от 32 фута (10 метра) върху Скафел Пайк. Фермерският служащ се беше доближил до върха на връх от 3209 фута (978 м) в Лейк Дистрикт на 1 март тази година при хубаво време, само че се сблъска със странна вихрушка при спускането си.

И до момента в който се спускаше по покритите пътеки от почти 12 инча (30 см) сняг с кучетата си Дъг и Бела той се свлече във водопад. Бен се измъкна от басейна за гмуркане, лекувайки строшен десен крайник, само че по-късно остана затънал в бездна с широчина 6 фута (1,8 м) без телефонен сигнал.

И с настъпването на мрака, при температури под нулата, той се приготви за гибелта на планинския скат - до момента в който беше малтретиран от странни халюцинации. Той сподели: „ От към 20:00 до 2 сутринта просто си мислех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР