Щастлив търсач на изгодни сделки, купил складова единица за 500

...
Щастлив търсач на изгодни сделки, купил складова единица за 500
Коментари Харесай

Сделка за $500 донесе милиони на късметлия. Задържа ли парите? СНИМКИ

Щастлив изследовател на преференциални покупко-продажби, купил складова единица за 500 $, намерил в нея сейф, съдържащ 7,5 милиона $.

Историята описват звездата от телевизионното шоу Storage Wars Дан Дотсън и брачната половинка му Лора. Във видео в Twitter Дан изясни, че научил за случая от жена, която му споделила за непредвидената находка.

„ Съпругът ми работи за един човек, който купи единица от вас за $500 (£390). Вътре имаше сейф. Първият човек, който извикаха да отвори го отвори, не можа да се оправи ", разказала дамата.

Хората не се отчаяли, а извикали втори човек, който съумял да се оправи със задачата. Обикновено сейфовете от сходни покупко-продажби са празни, само че този път вътре имало находка - 7,5 милиона $ (£5,8 милиона) в брой.

След като откритието било направено, нещата се усложнили. С новия притежател се свързал юрист, представляващ първичните стопани на складовата единица.

Данк споделя пред Blast, че на новия притежател е препоръчана премия от $600 000 (£465 000) за връщането на парите.

Първоначално късметлията отказал офертата, само че приел второто предложение. То включвало да задържи 1,2 милиона $ (£930 000) и да върне останалите 6,3 милиона $.

Звездата от Storage Wars не разкрива самоличността на щастливия покупател или дамата, която му разказала за случая. Той също по този начин не сподели по кое време и от кое място е закупен въпросния лот.

Не са ясни и доста други завладяващи детайлности. Като да вземем за пример за какво вътре имало зарязан сейф, кой в началото е имал мястото за предпазване или от кое място идват парите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР