Щастлив, обичан и обичащ. И спокоен. Така споделя, че се

...
Щастлив, обичан и обичащ. И спокоен. Така споделя, че се
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Ето я първата снимка на жената на Кубрат Пулев!

Щастлив, обичан и обичащ. И спокоен. Така споделя, че се усеща Кубрат Пулев с новата си жена, която в действителност не е толкоз нова. Връзката на Кобрата и половинката му датира повече от година като двамата към този момент имат и първородната си рожба - Христина.

До момента боксьорът отхвърляше да разкрие самоличността на обичаната си, тъй като изясни, че тя не е обществена персона и упорства да си остане такава. В мрежата обаче се появи фотография на двамата, в мощна прегръдка, а този, който я популяризира в нета твърди, че точно това е дамата на Пулев.



Дамата е облечена с дънково яке и въпреки че лицето й не се вижда, проличава, че е стройна. Косата й е тъмна и хваната на опашка - също проличава, че е естествена и без екстеншъни и други кифленски намеси. С две думи - цялостен противовес на Андреа, чиято съществена мисъл в живота от дълго време е по какъв начин да се показа за това, което не е.

Както преди седмица свидетел пък разкри, дамата на Кубрат може да няма пластики, само че те не й трябват, тъй като била извънредно красива по природа.

" Разминах се с тях, до момента в който тя се качваше в колата на Пулев и останах слисан. Попаднал е на нежно, грациозно и стилно творение, от което лъха непорочност и класа. Браво на Кобрата за този избор! ", съобщи очевидецът тогава.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР