Щастивото събитие преминало в тесен семеен кръг от 20 души.

...
Щастивото събитие преминало в тесен семеен кръг от 20 души.
Коментари Харесай

Големия Маргин - кум на Ирена Милянкова на тайна сватба в Гърция


Щастивото събитие минало в стеснен фамилен кръг от 20 души. Бившата половинка на Ирена и татко на 4 от децата й - Росен Чолов, не е бил измежду поканените. Чолата научил, че Милянкова се е задомила пост фактум.

Според осведомени, персонално някогашния сикаджийски необут Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, е кумувал на сватбата на семейство Чолакови. Именно той се намесил при раздялата й с Чолата, защото някогашната половинка на Ирена минавал за един от най-близките хора на братя Маргини. Милянкова получила уверението на Големия Маргин, че Чолата няма да й основава никакви проблеми в бъдеще. За да избегнe нашествието от папараци, Милянкова станала госпожа Чолакова в прилежаща Гърция. Южната ни съседка е обичаната им дестинация.

Съпругът на синеоката хубавица е татко на петото й дете – Виктория, която се роди преди 2 години. С раждането на момиченцето хлапетата в фамилията им станаха 7 на брой, защото от предходни свои връзки Чолаков също има 2 деца. През януари Съни от хитовата крими поредност „ Под прикритие” стана брокер на месеца във компанията за недвижими парцели, в която работи. Многодетната майка се възпламени по бизнеса около новия си мъж, с който са дружно от 4 години.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР