Щастието във всеки дом зависи не само от положителната настройка

...
Щастието във всеки дом зависи не само от положителната настройка
Коментари Харесай

10 предмета, които привличат щастието и късмета в дома ви

Щастието във всеки дом зависи освен от позитивната конфигурация на хората, които живеят в него. Има куп движимости, които са в положение да привлекат шанса и благополучието.

Дори огромната пророчица Баба Ванга приживе е казвала, че всеки би трябвало да се погрижи в къщата си да има предмети със мощ, които да притеглят шанса и благосъстоянието и да отблъскват всичко неприятно и да унищожават злите намерения. „ Тези неща са като капан за шанса - хващат го за опашката и не го пускат да избяга. Само помнете: те би трябвало да са същински - камъкът си е камък, дървото си е дърво. И би трябвало да внимавате по какъв начин тази движимост е попаднала в дома ви: откраднато или купеното на ниска цена няма да ви донесе нищо положително. Виж, подарената или наследена движимост ще ви помогне доста ", е казвала петричката пророчица.

Подкова

Според националните поверия, подковата носи шанс и здраве. Смята се, че шансът постоянно е на кон, а той се нуждае от подкова. Тя ще покаже на шанса пътя към вашия дом. Много е значимо да я поставите на вярно място. Само тогава тя ще ви донесе благополучие и разцвет и ще прогони от вкъщи ви всички несгоди и заболявания.

За да я активирате, е належащо да я запознаете с цялата къща, да й покажете разположението на стаите и да поискате отбрана и благоденствие. Не забравяйте да й споделите, че може да оказва помощ.

Чесън

Най-вероятната причина за разкол в къщата са нечистите сили. Много хора непрестанно се сблъскват с проблеми при осъществяване на домашните си отговорности: чиниите се изплъзнат от ръцете им, свадите следват един след различен или пък настроението им ненадейно се утежнява. За да уморите злите сили или да се избавите от неприятни очи, можете да употребявате чесън. Той може да се трансформира в мощен амулет, който да защищити дома ви от отрицателна сила.

За общо пречистване на къщата е добре да окачите чесън на някое скришно място под тавана, молейки го да ви отбрани от неприятни очи и нечистотии. А прибавяйки го към храната, ще подобрите имунитета си и ще се пречистите от отрицателното влияние на недоброжелателите.

Мед

Тези, които желаят къщата им да бъде цялостна, би трябвало да се запасят с доста мед. Медът е чудесно средство да се харесате на някого. Черпейки госта си с това сладко лакомство, вие му показвате гостоприемността си, а той ще запомни, че домът ви е комфортен и отворен за гости.

Старите хора са обичали да споделят: " Мед в къщата - благополучие в къщата. Пчелите вършат мед и се хранят с мед, а духовете на меда вършат положително и обичат сладкото. Трябва да ги гостим с мед, с цел да работят за шанса и щастието в дома ни ".

Ябълки

Имате ли ябълки в дома си, ще имате от всичко в обилие. Със своята прохлада те ще ви обезпечат положително въодушевление и няма да ви разрешат да тъжите. Положителната сила, която са натрупали в продължение на години, бързо ще проникне в къщата ви и ще я почисти на всички енергийни равнища.

Икона

Иконата за вярващите е най-силният амулет и асистент. Хората се молят пред нея за съвет, отбрана и здраве. Иконите могат да отхвърлен всички зли сили, надвиснали над вашето жилище.

Мястото на иконите в къщата би трябвало да бъде определено рационално.Уважителното и грижовно отношение към светците, изобразени на тях, без подозрение ще донесе мир и успокоение на всички и ще пречи силата в дома ви.

Безопасна игла

Най-разпространеното средство против неприятни очи е безвредната игла. Щастие в къщата носи освен благосъстояние, само че и здравето на жителите й. Лошите мисли постоянно се промъкват в дома ви с нежеланите посетители и от време на време е доста мъчно да се отървете от тях.

За да превърнете безвредната игла в мощен амулет, би трябвало да я подържите над огън, да я измиете под течаща вода и да я оставите за една нощ, посипана със сол и пипер. На сутринта я помолете да ви отбрани от нечисти мисли и я закрепите над входната врата, тъй че да не се вижда.

Камбанка

Мелодичният звън на камбанката може да върне настроението в дома ви, да прогони всички зли духове и да го защищити от връщането им. Според националните поверия е най-добре звънчето да е от сребро или желязо. Звукът, който издава, би трябвало да е чист, а не провокиращ.

За да го превърнете в амулет, е задоволително да го закачите на място, където ще звъни постоянно. Вслушвайте се в звука, който издава. Ако мелодията му се промени и стане тъжна или пък замлъкне, е време да го промените с друго. Това към този момент е погълнало прекомерно доста негативна сила.

Сапун

Сапунът е знак на непорочност и здраве. С него са свързани извънредно доста предмети. Само с едно малко късче сапун, прикрито в красива кутийка, привързана с панделка, можете да превърнете банята си в храм на чистата сила.

За да го превърнете в мощен талисман, би трябвало да запалите бяла свещ, да вземете две късчета сапун без химически добавки, да измиете ръцете си до лактите и да изречете следните думи: " Както водата с пяната измива мръсотията, по този начин и сапунът пази дома ми. От заболявания, от неприятни очи, от негативи и от свадите ". След това поставете едното парче в банята, а другото - в тоалетната.

Свещи

Свещите от восък са мощен амулет, който носи благоденствие на къщата. Нито един дом не може без свещ, която е знак на светлината и мъдростта. Най-подходящи за това са църковните свещи. Направете домакински ритуал за пречистване, помолете за отбрана и светлина в дома и в душата си. Поставете запалената свещ пред икона или й намерете място в източната страна на дома си.

Огледало

Кръглото огледало в дървена рамка е отличен амулет. В дом, в който царува успокоение и взаимно съгласие, то всмуква позитивната сила и я връща многократно. Не приближавайте към огледалото в неприятно въодушевление, не се карайте пред него и не проклинайте.

За да го превърнете във движимост за отбрана, навлажнете чиста тъкан с обичаните си аромати и минете повърхността му с кръгови придвижвания. Оставете за една нощ пред него красива дълбока паница, цялостна със алегорични предмети - монета за разцвет, четка за хубост, фамилна фотография за благоденствие, и помолете за отбрана.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР