Щастието се контролира от гените, но има и ние самите

...
Щастието се контролира от гените, но има и ние самите
Коментари Харесай

Уроци за щастлив живот

Щастието се управлява от гените, само че има и ние самите ккаво да създадем, с цел да сме по-щастливи. Ако интензивно следваме стъпките, изброени по-долу, можем да бъдем сигурни, че резултатът няма да закъснее.

Благодарност и благодарност

Няма по какъв начин да се подчертае едно от двете понятия като водещо. Да показвате благодарността си за всяко протичащо се положително, сигурно ви прави щастливи. Това усъвършенства вашите връзките с хората, ще ви направи по-добър човек, както и самия живот за всички към вас.

Ето и какъв образец можем да дадем. Бронзовите медалисти са по-щастливи от сребърните. Защо? Това е по този начин, тъй като те са признателни, че въобще са спечелили орден, до момента в който сребърните медалисти са недоволни от това, че не са съумели да се доберат до златото.

Равносметка на миналия ден

Всяка вечер, преди да си легнете, напишете три хубави неща, които са ви се случили денем. Това е съвсем всичко належащо, с цел да получите подтик към благополучие с течение на времето. Има и втори урок тук, противоположният вид също работи, само че в негативна посока. Когато мислите за неприятните случки от деня ви, вие се чувствате нещастни. Паметта е мощно оръжие, по тази причина не третирайте мозъка си и се опитвайте да гледате постоянно от позитивната страна на нещата.

Дарете благополучие на някого, с цел да получите и вие

Напишете на някого писмо с признателност за всичко, което в миналото е правил. Обяснете му какъв брой доста значи за вас това. Дори може да го посетите и да му го прочетете персонално. Това е потвърдено оръжие за привличане на щастието към вас.

Правете това, в което сте добър, колкото можете по-често

Това да се чувствате потребен на работа или вкъщи, сигурно ви носи огромна доза наслада. Продължавайте да се усъвършенствате и станете специалист в региона, която желаете, с цел да изпитвате сладостта от личните си триумфи.

Отделете допустимо най-вече време за обичаните хора

Времето, прекарано с хора, които обичате, несъмнено ви зарежда с позитивизъм и мощна сила. Най-щастливи са хората, надарени с умеенето да поддържат връзка. Те основават мощни взаимоотношения. Изчислено е, че опцията да отделите повече време на вашите другари усилва благополучието със $133 годишно.

Състраданието носи благополучие

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР