Щастието е относително понятие и никой не може да ви

...
Щастието е относително понятие и никой не може да ви
Коментари Харесай

Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии

Щастието е релативно разбиране и никой не може да ви каже къде може да го откриете. Добре е обаче да знаете къде се крие ключът към него за своята зодия:

 Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1) Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Щастието е нещо, за което всички мечтаят, само че не всички съумяват да приканят в живота си. Всяка зодия има своя ключ към това да открие ща...
Везни: Везните са щастливи, когато са обичани. При тях всичко е доста простичко – любовта владее животът им и в случай че я нямат, нищо друго няма значение. Везните са извънредно сантиментални натури, които просто са основани да обичат и да бъдат обичани.
Скорпион: Представителите на тази зодия са доста забавни персони и за тях щастието се намира в самите тях. Ако те са спокойни, уверени и лишени от всевъзможни терзания и комплекси, значи са щастливи. Ако има нещо в личността им, което ги тормози, не се харесват или имат ниска оценка за себе си, тогава щастието ги напуща и остава място за терзания и горест. Затова, в случай че се почувстват нещастни, постоянно е добре първо да погледнат във вътрешността в себе си.
Стрелец: Стрелците са щастливи, единствено когато фамилията им е добре. Те са хора, които могат да преглътнат всичко, което се случва на самите тях, само че в никакъв случай не претърпяват нещо, което се случва на фамилията им. Когато у дома всичко е хармонично, има обич и съгласие, Стрелците нямат потребност от нищо друго в живота.
Козирог: Козирозите търсят щастието къде ли не, само че те са доста комплицирани персони с доста особени характери, които мъчно намират верния път към щастието. Обикновено ключът към него се крие в оценката на другите за тях. Ако се усещат оценени, са добре, само че в случай че някой не оцени качествата им, стартират да се усещат подтиснати. За да са трайно щастливи, би трябвало да спрат да се интересуват толкоз доста от мнението на близките.
 13 мисли, които НЕ би трябвало да позволяваме - ето за какво 13 мисли, които НЕ би трябвало да позволяваме - ето за какво
Хората постоянно се пробват да имат повече шанс от другите. Те харчат доста сила за ритуали, носят амулети и други вълшебен атрибути....
Водолей: Водолеите са щастливи, единствено когато не стоят на едно място, а пътуват и откриват чудесата на света. Те са зодия, която не понася скуката и неналичието на развиване в живота. Все гледат да създадат нещо ново, да научат нещо друго и да отидат някъде, където не са били различен път. Щастието е в това да не стопират да се развиват и да не тъпчат на едно място.
Риби: Рибите откриват щастието единствено в любовта и това да обичат някого мощно, да имат дълга връзка и краткотрайните флиртове на ги устройват. Изобщо даже! Щастието за Рибите е споделената обич, която няма край и е изпълнена с романтика и мисъл за другия човек.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР