Щангистът на Титан Христо Христов ще гони медал в категория

...
Щангистът на Титан Христо Христов ще гони медал в категория
Коментари Харесай

Щангистът Христо Христов гони медал от световното за юноши на остров Фиджи

Щангистът на „ Титан ” Христо Христов ще гони орден в категория до 109 кг на международното състезание за юноши до 20 години на остров Фиджи. Ицо, който е международен и троент европейски първенец за кадети, като и втори на Младежки олимпийски игри, ще дебютира на подобен конгрес.

Варненецът и персоналният му треньор Живко Николов летят за Фиджи в неделя в 12,50 часа с полет от София през Доха, а по-късно до Окланд и Сува. Във въздуха двамата ще са 26 часа, а общият път е 40 часа.

„ Ще пристигнем на 4 юни, а Ицо ще подвига на 7-и. Притеснява ме само дребното време, което ще има за адаптация. Иначе е добре квалифициран и в случай че вдигне тежестите, с които се справяше на тренировки, ще вземе орден, а може и купа. Но при всички случаи орден ще е чудесно достижение при дебюта му на международно за юноши. Трима му съперници – от Узбекистан, Русия и Япония, са с една година по-големи и по-опитни, само че не мисля, че това ще тормози Ицо и ще се отрази върху представянето. ”, съобщи за „ Петел ” Живко Николов.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР