Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема Интернет

...
Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема Интернет
Коментари Харесай

Радио парк фест готви изненади

Щафетни игри за деца и родители, лекции на тематика " Интернет за всички ", спортни надпревари и още куп изненади чакат гостите на Радио парк фест. За трета поредна година БНР провежда огромното събитие, отдадено на настъпването на лятото.

На Голямата поляна в Южния парк дневните интензивности ще очароват столичани и посетители на София на 14, 15 и 16 юни. Полезни лекции за световната мрежа ще има в събота и неделя, сред 14 и 17 ч. От Асоциацията за развиване на българския спорт ще поднесат букет от изненади за децата. Открити тренировки по лека атлетика чакат ценители на 15 юни от 10 до 12 и от 16 до 18 ч. Спортен клуб по ушу/кунг фу провежда обичаен Ян Тайджи Чуан на 15 и 16 юни от 10 до 12 ч.

Асоциацията за развиване на българския спорт, Асоциацията на българите, боледуващи от астма " Дишам свободно ", и Неделното учебно заведение при храм " Рождество Христово " ще поднесат песни, рисувателна работилница, музикални игри и драматизации на приказки за най-малките в събота сред 10 и 12 ч. По същото време ще се организира и работилница за физическа интензивност и белодробно здраве посредством спортни игри навън. Зумба за деца ще се състои в неделя сред 10 и 12 ч.

Радио София провежда в събота сред 10 и 11 ч. щафетни игри за деца и родители. Теглене на въже, скачане с чувалчета, минифутболен шампионат и съревнование с обръчи са единствено част от провокациите, с които дребни и огромни ще имат опцията да се забавляват. Очакват ви хубава музика и положително въодушевление, дават обещание от младежката стратегия на БНР.

Екипът на ретро каравана Travel Cocktails ще разкрие тайните при приготвянето на домашните коктейли в неделя от 15 ч. на Голямата поляна в Южния парк. А екипът на " Посоки ", който кипи от сила и се стреми с всяка хапка да разсъни усета на приключението, ще подготви топящ се в устата чийзстейк, свежи салати, симпатични чашки с морски блага, неустоима паеля, домакински леден чай и ледена бира.

За първи път това лято в неделя сред 17 и 18 ч. феновете ще имат опцията да гледат Шоуто на влогърите: VaseTo&Nikole DB; SandeFF&Stella. Лятото стартира с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, Marten Roberto, DJ Desy, IVA, Krekhaus, MIRY и Innerglow.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР