Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема Интернет

Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема Интернет ...

Радио парк фест готви изненади.


Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема "Интернет за всички", спортни състезания и още куп изненади очакват гостите на Радио парк фест. За трета поредна година БНР организира мащабното събитие, посветено на настъпването на лятото.

На Голямата поляна в Южния парк дневните активности ще очароват столичани и гости на София на 14, 15 и 16 юни. Полезни лекции за глобалната мрежа ще има в събота и неделя, между 14 и 17 ч. От Асоциацията за развитие на българския спорт ще поднесат букет от изненади за децата. Открити тренировки по лека атлетика очакват ценители на 15 юни от 10 до 12 и от 16 до 18 ч. Спортен клуб по ушу/кунг фу  организира традиционен Ян Тайджи Чуан на 15 и 16 юни от 10 до 12 ч.

Асоциацията за развитие на българския спорт, Асоциацията на българите, боледуващи от астма "Дишам свободно", и Неделното училище при храм "Рождество Христово" ще поднесат песни, рисувателна работилница, музикални игри и драматизации на приказки за най-малките в събота между 10 и 12 ч. По същото време ще се проведе и работилница за физическа активност и белодробно здраве чрез спортни игри на открито. Зумба за деца ще се състои в неделя между 10 и 12 ч.

Радио София организира в събота между 10 и 11 ч. щафетни игри за деца и родители. Теглене на въже, скачане с чувалчета, минифутболен турнир и състезание с обръчи са само част от предизвикателствата, с които малки и големи ще имат възможността да се забавляват. Очакват ви хубава музика и добро настроение, обещават от младежката програма на БНР.

Екипът на ретро каравана Travel Cocktails ще разкрие тайните при приготвянето на домашните коктейли в неделя от 15 ч. на Голямата поляна в Южния парк. А екипът на "Посоки", който кипи от енергия и се стреми с всяка хапка да събуди вкуса на приключението, ще приготви топящ се в устата чийзстейк, свежи салати, симпатични чашки с морски дарове, неустоима паеля, домашен студен чай и ледена бира.

За първи път това лято в неделя между 17 и 18 ч. зрителите ще имат възможността да гледат Шоуто на влогърите: VaseTo&Nikole DB; SandeFF&Stella. Лятото започва с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, Marten Roberto, DJ Desy, IVA, Krekhaus, MIRY и Innerglow.

Източник: duma.bg