Щабовете на Кубрат Пулев и Хюи Фюри са се разбрали

...
Щабовете на Кубрат Пулев и Хюи Фюри са се разбрали
Коментари Харесай

Кобрата се разбра с Фюри за мач в София

Щабовете на Кубрат Пулев и Хюи Фюри са се разбрали по главната част от договарянията за иден дуел сред двамата. Срещата най-вероятно ще бъде на 20 октомври в София, написа „ Тема Спорт “. Вариант е и 6 октомври.

Остава двете страни да се договорят за дребни елементи, които обаче няма да се трансфорат в препъникамък за образуване на галавечерта в зала „ Арена Армеец “. Очаква се формалното удостоверение за срещата да бъде направено до края на тази седмица или при започване на идната.

Битката сред Кобрата и братовчеда на Тайсън Фюри ще бъде за званието формален кандидат за международната купа във версия IBF (Международна боксова федерация). Победителят от мача ще може да провокира носителя на шампионския пояс на тази организация, а за момента това е Антъни Джошуа.

Сблъсъкът ще бъде първи за Кубрат Пулев след година и половина пауза. За последно той се би против Кевин Джонсън в „ Арена Армеец “. Както тогава, по този начин и в този момент в един от подгряващите дуели ще се бие Тервел Пулев. До момента по-малкият от братята също има два извоювани мача в България. Срещата през октомври може да бъде финален за Тервел, преди той да стане кандидат за европейската или междинната интернационална купа. До момента Тево има 11 следващи победи на професионалния кръг (10 с нокаут).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР