Щабът не е разформирован, от две седмици ме умоляват да

...
Щабът не е разформирован, от две седмици ме умоляват да
Коментари Харесай

Борисов: От две седмици щабът ме моли да спрете да се гаврите с тях

Щабът не е разформирован, от две седмици ме умоляват да спрат да се гаврят някои от публицистите с тях. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на брифинг в Министерски съвет, където се появи дружно с ръководителя на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

  " Както виждате генералът си е жив и здрав. Изобщо нямаше да скапвам на хората празничното въодушевление, в случай че не сезирах следващия предумисъл. Щабът в никакъв случай не е разформирован.

Щабът работи по следни метод: определен според от обстановката, която всекидневието допуска да имаме най-бързите дейности. Голяма болница, най-голямата болсница, РЗИ-ата, Гранична полиция, Външно министерство. Щабът е значителен. Част от щаба всяка заран се явява в лицето на нейния ръководител, осведомят и задават въпроси. Забележете всяка заран в 7.00 ч. щабът първо се среща с мен. Всяко нещо се разисква по стотици пъти, до момента в който не се откри цялостен консенсус. Едва тогава те слизат и афишират това, което.

Самият щаб има по дадени тематики различия. Едва тогава здравният министър или съответният министър дава своята заповед ", сподели още Борисов. Той регистрира, че от две седмици щабът го умолява да се спре гаврата с него всяка заран. " Една част си правят работата, други идват безусловно, с цел да се заяждат с тях ", сподели още Борисов.

Мутафчийски на собствен ред уточни, че решението са спрените изключително предавани брифинги е, че съгласно доста от хората методът на обявяване е контрапродуктивен и насажда боязън. Молбата беше персонално наша. Ние искахме даже да бъде единствено с прессъобщения, а задаването на въпроси да става посредством отрасловите министерства. По думите му щабът не стопира да работи, сега там се разискват тактики за всяка сфера след отпущането на ограниченията.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР