Щабът на политическото обединение Синя София изразява дълбоко възмущение от

...
Щабът на политическото обединение Синя София изразява дълбоко възмущение от
Коментари Харесай

Синя София обвинява парламентарните партии за изфабрикуването на скандала с машините

Щабът на политическото обединяване " Синя София " показва надълбоко отвращение от опитите два дни преди изборите да бъде компрометирано доверието на жителите в изборния развой.

Оценяваме това като жестоко посягане върху политическите и изборни права на българските жители. Настояваме ЦИК още през днешния ден да предприеме всички нужни обществени дейности, с цел да подсигурява честното осъществяване на изборите и да приключи всевъзможни опити за всяване на съмнение в изборния развой.

Квалифицираме днешното държание на парламентарните партии, като опит за производство на втора „ Костинбродска спекулация “.

Единствените резултати, както от дейностите на представители на ПП-ДБ в администрацията, по този начин и от обвиняванията на ГЕРБ и Движение за права и свободи към тях са:

1. Демотивация на жителите да гласоподават

2. Активиране на партизанските ядра на тези партии, на правилото „ бият нашите “

Тези им дейности са и доказателство за безскрупулното отношение на тези партии към демократичните процедури, показват в своя позиция от " Синя София ".

Призоваваме всички български жители да упражнят правото си на глас! На тези от тях, които са избрали да гласоподават машинно, припомняме, че това което комисията ще брои са хартиените изрезки от машината, които пускате в урната. Това, което би трябвало да извършите, с цел да си гарантирате, че вотът ви не е сменен е да ревизирате дали името и номера на този откъслек, съответствува с избора, който сте създали пред машината. Всичко останало е грозно политиканстване и предизборни операции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР