Щабът на българския национален отбор по футбол е на тръни

...
Щабът на българския национален отбор по футбол е на тръни
Коментари Харесай

Йоан Стоянов може да пропусне предстоящите мачове на националния отбор

Щабът на българския народен тим по футбол е на тръни поради войната в Израел и обстановката с халфа Йоан Стоянов. Както е известно, футболистът на Апоел Беер Шева към този момент близо 20 години живее със фамилията си в Обетованата земя.

Вчера палестинската военна организация " Хамас " стартира война против Израел, навлизайки в територията на страната и изстрелвайки над 5000 ракети. Има пленени голям брой израелски жители. Израелската страна отговори с въздушни удари по 21 палестински цели в Ивицата Газа. В страната е оповестено изключително състояние.

Вътрешното командване на Израел сложи оранжев код за заплаха за огромна част от пустинята Негев, а точно там се намира град Беер Шева, където играе Йоан Стоянов.

Мачовете от израелското футболно състезание, които трябваше да се играят през този уикенд. На всички задгранични футболисти е разрешено да изоставен страната. Не е ясно какъв брой от тях са съумели да сторят това, защото голям брой самолетна компания анулираха полетите си до Израел. Както е известно, рано тази заран българският държавен аероплан отлетя за Тел Авив, където да натовари наши сънародници.

Очаква се мачовете на националните тимове на Израел през идната седмица също да бъдат отсрочени. На 12 октомври израелците трябваше да одобряват Швейцария в подготовка за Евро 2024. В същия ден младежкият отбор трябваше да семейства на Естония в евроквалификация, а пет дни по-късно да одобри и Германия. Българските юношески национали са в същата група, само че визитата им в Израел е планувана за следващата година, написа " Блиц ".
 Националите на Кръстаич се събират в понеделник
Националите на Кръстаич се събират в понеделник

На лагер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР