Шпионският скандал с Русия е част от голяма кампания, в

...
Шпионският скандал с Русия е част от голяма кампания, в
Коментари Харесай

Решетников за шпионския скандал: В България е задействан американски план

Шпионският скандал с Русия е част от огромна акция, в която всеки член на НАТО би трябвало да взе участие. Това съобщи пред БНР някогашният шеф на Руския институт за стратегически проучвания военачалник Леонид Решетников.

Според Решетников в България е задействан американски проект.

„ Предполагам, че България като член на НАТО би трябвало да се подчинява на някакви други наредби. И по тази причина е тази офанзива, тъй като русофилите са въпреки всичко една огромна част от българския народ. Техните съперници би трябвало да лимитират тяхната активност “, разяснява той.

По-рано тази седмица на някогашният военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) бе наложена възбрана за влизане в България за 10 година по отношение на делото за шпионаж против ръководителя на сдружението „ Русофили “ Николай Малинов

На въпрос за възможната му интервенция, директно или индиректно, във вътрешните работи на България, Решетников съобщи, че работата на Руския институт за стратегически проучвания е да прави разбори за обстановката в България и на Балканите и за политиката на Съединени американски щати в този район

„ При вас непрестанно споделят, че аз проведох избирането на господин Радев за президент. Но никой не споделя по какъв начин съм направил това. Никой не изяснява на хората...Вече няколко години споделят едно и също: „ Решетников постави президент на България “. Това е работа на спецслужбите “, разяснява той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР