Шпионската афера ще се превърне в скандала на годината. В

...
Шпионската афера ще се превърне в скандала на годината. В
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО с коментар за шпионския скандал и има ли в "Атака" външни зависимости

Шпионската спекулация ще се трансформира в абсурда на годината. В България от години се води нападателна външна агитация. Личното ми мнение е, че абсурдът ще промени дипломатическите връзки сред България и Русия. Това съобщи регионалният водач на Вътрешна македонска революционна организация във Враца, претендент за кмет на града и народен представител Красимир Богданов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Не одобрявам, че една групировка в Оперативна програма може за две години да не внесе нито един законопроект. Други са основателите на "Обединени патриоти ", назад на мнението на Волен Сидеров ", сподели още той.

Николай Малинов удостовери схемите на Цветан Василев и Константин Малофеев за отклонение на активи от КТБ

"С сътрудници от "Атака " имаме прелестни връзки и досега. Дори и в този момент имаме разговор с тях, в никакъв случай не сме имали и несъгласия по значимите тематики. Тази партия има избрани зависимости, считам аз. Решенията може да са вземани и от друго място, а не от централата на Сидеров. Не одобрявам, че една българска партия може да развява съветски флагове на митингите си ", разкри Богданов.

Цацаров изясни в Народно събрание за какво Малинов е упрекнат в шпионаж, само че това не е офанзива против русофилите

"Опитът, който имам в локалната власт ми дава опция да имам необятен взор върху проблемите в региона. Всяка седмица имам среща с жители на място, не съм спирал връзката си ", добави депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и кандадат-кметът за Враца.

"Битовата престъпност и миграцията за търсене на работа са единствено част от проблемите на място. Най-важното решение за болничното заведение във Враца би трябвало да се вземе от Министерството на здравеопазването ", приключи Красимир Богданов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР