Шпионската афера е автентична. Приветствам действията на българските институции и

...
Шпионската афера е автентична. Приветствам действията на българските институции и
Коментари Харесай

У нас действат много руски разузнавачи, смята Плевнелиев

Шпионската спекулация е достоверна. Приветствам дейностите на българските институции и даже ги смятам за леко закъснели, тъй като доста от дълго време стана ясна силата и размерът на съветската хибридна офанзива в България. За това са изписани не един или два отчета на ДАНС”. Това съобщи президентът ‎2012‎ – 2017 година Росен Плевнелиев.

„ Ние не изгонихме съветски сътрудници, когато доста други страни го направиха. Както постоянно, плащаме високата цена на личното си отвращение да покажем кои сме ние, кое е нашето семейство, по какъв начин отстояваме своята геополитическа посока. България би трябвало да покаже темперамент. У нас има доста съветски разузнавачи и мрежи на въздействие ", сподели Плевнелиев в изявление за Нова телевизия.

Според него блгарската православна черква от дълго време се е трансформирала във филиал на съветската и ни кара да се срамим. Но президентът има вяра, че тези неща, рано или късно, ще станат обект на българските институции за отбрана на националния интерес. Той свърза и сегашния президент Румен Радев с изместването на публичните полезности в България поради съветска дезинформация.

„ Дотам сме я докарали, че президентът, в тирада за 6 септември, излиза и споделя, че от дълго време нямаме блян и сме изгубили нашата посока и цел. Нима това е по този начин?”, запита Плевнелиев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР