Шпионинът не е това, което е.Режисьорът на култовите Шут в

...
Шпионинът не е това, което е.Режисьорът на култовите Шут в
Коментари Харесай

Гледайте АРГАЙЛ: СУПЕРШПИОНИН на IMAX в Кино Арена

Шпионинът не е това, което е.

Режисьорът на паметните Шут в г*за! и поредицата Kingsman Матю Вон още веднъж отприщва развинтеното си въображение и ни кани на незабравимо киноприключение с избухливия, размиващ границите на действителността и поразяващо проницателен трилър Аргайл: СупершпионинАргайл: Супершпионин.

Премиерата на кино лентата беше преди броени дни, а варненци могат да го гледат и в IMAX формат в Кино Арена в Гранд мол Варна.

Запознайте се с Ели Конуей – уединена авторка на поредност от шпионски романи, чиято концепция за самодоволство е нощ, прекарана вкъщи пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната ѝ книга, който се върти към тайния сътрудник Аргайл и задачата му да разкрие рисков профсъюз, стартира изцяло да се припокрива със секретните дейности на действителна шпионска организация, спокойните вечери вкъщи остават част от предишното. Придружавана от незаменимия ѝ сателит Алфи и алергичния към котки скришен сътрудник Ейдън, Ели се впуска в шеметна конкуренция по цялото земно кълбо в опит да остане една стъпка пред убийците, до момента в който нейният фиктивен свят и действителният стартират да стават все по-неразличими един от различен.

Шпионската комедия е чудесна опция за прелестно изкарване на Свети Валентин. Снабдете се с билети на касите на Кино Арена или на kinoarena.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР