Шпиони в екипа си е уловил Слави Трифонов, писа HotArena.На

...
Шпиони в екипа си е уловил Слави Трифонов, писа HotArena.На
Коментари Харесай

Трифонов уволнява наред, нямал доверие на никой

Шпиони в екипа си е уловил Слави Трифонов, писа HotArena.

На една от оперативките си Дългия и хората му бистрили концепцията за новия сезон, когато човек от екипа намерил касетефон, лепнат с тиксо под масата. "Какво е това? ", поинтересувал се Трифонов, а разбирачи незабавно пуснали записа.

Оказало се, че в защитата има пробойна и шоуменът начаса уволнил къртицата. Започнал и лично следствие.

Разигралата се преживелица не била първата сходна, издават хора, близки до Дългия. Хора, интересуващи се от живота му, нон стоп дебнели какво се случва към него, както и проектите му за шоуто, за политиката, за персоналния му живот.

И различен път Слави научавал за пробойни и включването на името си в всякакви интриги, за които научавал финален. Това го предиздвикало да бъде извънредно предпазлив в последните дни, включително и за новия си план, който оповести преди три дни.

"Шефът се е излорилал, само че не от надменност, а поради обстоятелството, че не може да се довери на никого, с изключение на на най-близките си - сценаристите. Те май са единствените, които през годините не го предадоха ", разкриват хора от екипа.

Именно от сценаристите се чака да създадат главните промени тази година - да включат повече песни на Слави, да вършат състезания и да забавляват публиката със скечове с артисти.

"Всеки ден имаме събирания и оперативки по няколко часа. Бистрят се разнообразни концепции, само че не взе участие целият екип, а единствено хората, на които Слави има доверие. ", споделят проближени до Трифонов.

За следващата година той и екипът му считат да създадат още веднъж интернационално турне, в което да се срещнат с съумели в чужбина българи. Които имат предпочитание да се завърнат у нас, предават от България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР