Шпионаж в полза на чужда държава е изключително тежко обвинение.

...
Шпионаж в полза на чужда държава е изключително тежко обвинение.
Коментари Харесай

Радев за тезата за шпионаж: Управляващите панически търсят враг

" Шпионаж в интерес на непозната страна е извънредно тежко обвиняване. Затова чакам от следствието да показа неоспорими обстоятелства ". Това съобщи президентът Румен Радев в Пловдив във връзка абсурда с " Русофили ", оповестяват от " 24 часа ".

По думи на президента при липса на безапелационни доказателства ще остане подозрението, че българските институции " са използвани в дирижиране на вътрешно-политически сюжет ".

Радев упорства за доказателства и че българската външна политика не се е трансформирала в пленник, обслужващ ползите на ръководещите.
 Николай Малинов с обвиняване, Решетников със възбрана да влиза в България Обновена
Николай Малинов с обвиняване, Решетников със възбрана да влиза в България

По следствието " Русофили "

На въпрос дали съзира удар против себе си поради привикването на разпит и на Живко Георгиев от Стратегическия съвет към президентството, президентът съобщи, че з дравият разсъдък напуща българското политическо пространство и най-много ръководещите.

По негови думи тезата за шпионаж в интерес на Русия била толкоз неуместна и нелепа, че даже не подлежала на коментар.
 Акцията против
Акцията против " Русофили " била кьорфишек поради декларацията на Министерство на външните работи

Целта била да се отклони публичното внимание от недипломатичността на ведомството ни

Аз съм определен от 2 млн. българи и сходни изказвания и клевети са засегнатост най-много към тези хора, отсече Радев. Според него безсилието на ръководещите да се оправят с тежките проблеми у нас и неуспехът на държавното управление в цели като Шенген, Еврозоната или мониторинговия механизъм се изразявало в паническо търсене на зложелател.

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че прокуратурата е повдигнала обвиняване за шпионаж в интерес на непозната страна на ръководителя на Национално придвижване " Русофили " Николай Малинов, а някогашният шеф на Руския институт за стратегически проучвания Леонид Решетников е с наложена от ДАНС възбрана за влизане на територията на страната за период от 10 години.

Вчера точно на 9 септември електронното издание на в. " Дума " заяви, че някогашният основен редактор Юрий Борисов е задържан по обвиняване за шпионаж . По-късно стана ясно, че Борисов единствено е разпитван като очевидец .
 Москва подготвена да пази обвинените в шпионаж русофили у нас
Москва подготвена да пази обвинените в шпионаж русофили у нас

" България, ти към този момент се опозори. Време е да се опомниш "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР