Шоуто на Слави не слиза от ефир заради нисък рейтинг,

...
Шоуто на Слави не слиза от ефир заради нисък рейтинг,
Коментари Харесай

bTV: Не сме спирали договора на `Шоуто на Слави`, поканихме го за нов сезон

" Шоуто на Слави " не слиза от ефир поради невисок рейтинг, каквато е една от догадките, откакто нощес водещият разгласи краят на предаването.
 Слави слиза от ефир
Телевизията е предложила на екипа да продължи шоуто с нов контракт от есента, излиза наяве от формалната позиция на bTV.

" Водим диалози със " Седем осми " и както нормално, поканихме Слави да продължим съдействието си след сегашния сезон, само че не сме стигнали до резултат. Все още нямаме формален отговор от " Седем осми ". Ще се изясним в идващите няколко дни в публична среща ", оповестиха от медията.

Засега нито bTV, нито " Седем осми "  коментират повече елементи към новината, че след края на този тв сезон " Шоуто " слиза от ефира. Последното му издание ще е на 31 юли, разгласи самият Трифонов нощес. Това, от своя страна, подхрани отново слуховете за политическите упоритости на Дългия. 

По информация на OFFNews, Слави не слиза вечно от " сцената ". Следващите професионални стъпки на Трифонов ще бъдат оповестени скоро. От обръщението на водещия към зрителите стана ясно, че най-вероятно следва промяна на позицията: " От позицията, в която сме в този момент, ние не можем да създадем повече. Затова аз взех решение да не възобновяваме контракта си с бТВ. "

Дали тази промяна ще е в телевизионна, политическа или друга посока, Слави към този момент не разкрива. " Не се усещаме част от медийната среда. Бихме желали тази среда да е друга ", сподели още шоуменът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР