Шоуто на Николаос Цитиридис“ снощи премина в празнична атмосфера, тъй

...
Шоуто на Николаос Цитиридис“ снощи премина в празнична атмосфера, тъй
Коментари Харесай

Майка поискала от Преслава да плюе в устата на детето й!

 " Шоуто на Николаос Цитиридис “ нощес мина в празнична атмосфера, защото е тъкмо стотното в ефира на bTV. Монологът бе отдаден на резултатите от потопа в София, а първи посетител в студиото бе не какъв да е, а самият Николаос Цитиридис. 

Той организира искрено изявление със себе си, в което разкри кои са били най-запомнящите се посетители, случки и моменти от историята на шоуто до момента. След рекламите в студиото гастролира Преслава във връзка новия си клип " Беден в сърцето “.

Певицата описа за селския си живот по време на пандемията, като показа, че аспектите, които не харесва в работата си, са снимането на клипове и даването на изявленията. 

За да убеди Преслава какъв брой хубави могат да бъдат телевизионните участия, Николаос я провокира да играят на надхитряне, в което и двамата се потвърдиха като изключителни майстори. 

Докато играеха, Преслава описа най-неудобната си история, обвързвана с почитатели – по време на присъединяване в Белгия майка поисква от нея да плюе в устата на детето, с цел да стане надарено в музиката.    

Стотният епизод приключи с извънредна разходка зад кулисите на шоуто, по време на която Николаос срещна феновете със своя художник-сценограф Катрин и дружно си припомниха паметни моменти от предаването. На финала гръмна и шампанско. Немалко фенове не утвърдиха визията на певицата по време на шоуто. Повече - вижте в прикаченото видео!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР