Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-популярните в Америка

...
Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-популярните в Америка
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс слага край на шоуто си

Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-популярните в Америка и към този момент съвсем две десетилетия има своето място в ефира.
 Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си
Държи ли се жестоко Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората приказват

Но всяко хубаво нещо все в миналото свършва, а същото важи и за шоуто на Елън. Самата тя разгласи, че идния 19-ти сезон ще бъде и финален. Екипът на предаването, несъмнено, авансово е бил известен за решението.

Според казаното от водещата, краят на шоуто е добре премислен и просто е отлаган към този момент от няколко години. Половинката на Дедженеръс - Порша де Роси, от много време също я е насърчавала да завърши с него. Най-вече поради натоварения график - на година предаването има по 180 епизода.

Новината за последния сезон на шоуто на Елън идва към година след обвиняванията на хора от екипа ѝ, че се е държала група с тях. Пред The Hollywood Reporter водещата разкрива, че е желала да завърши с предаването след неговия 16-ти сезон.

Тогава обаче е била разубедена от брат си и от Warner Bros. От компанията са желали да удължат договора с още четири години, а Елън е желала с най-много една. В последна сметка са стигнали до съглашението шоуто да го има най-малко още три години.
 Елън Дедженеръс и по кое време водещата е била жертва на полово принуждение
Елън Дедженеръс разкри, че е била жертва на полово принуждение

Водещата разкрива контузии от предишното

С приключването на шоуто Елън Дедженеръс не изключва да се завърне към киното, тъй като в този момент несъмнено ще има доста повече време да се снима както във филми, по този начин и в сериали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР