Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-гледаните в света

...
Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-гледаните в света
Коментари Харесай

Аштън Кътчър дари 4 милиона долара

Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-гледаните в света все още, а самата Елън е измежду най-влиятелните и разпознаваеми медийни персони. Водещата е известна със склонността си да подарява огромна част от облагите си за природозащитни дела, да подкрепя бедстващи региони и като цяло се слави с положително и огромно сърце.

За 60-тия си рожден ден брачната половинка на Елън - Порша де Роси подари на половинката си фондация и център за отбрана на диви животни в Руанда, което тогава докара Елън до сълзи пред камерите на шоуто.

Наскоро обаче Елън още веднъж бе разчуствана, този път от Аштън Кътчър, който " напълно инцидентно " мина през студиото ѝ за малко, само че остави незабравим подарък.

Актьорът изясни, че неотдавна е вложил в мобилното приложение Ripple, което се занимава с безжични прехвърляния на пари. Разказал на сътрудниците си там за щедростта на Елън и положителните дела, които спонсорира.

Така артистът напълно повърхностно извади смарт телефона си и сподели в действително време по какъв начин работи Ripple, като предложи на Елън да подари на фондацията ѝ за отбрана на животни 4 милиона $, употребявайки услугите на приложението.

Елън, несъмнено, не се поколеба и сама натисна бутона " Изпрати ".

Това не е първият сходен жест на Кътчър, който също е прочут с това, че отделя доста време за благотворителна работа и потребни за обществото дела. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР