Шоуто на Бруно Марс, планирано да се проведе в Тел

...
Шоуто на Бруно Марс, планирано да се проведе в Тел
Коментари Харесай

Концертът на Bruno Mars в Тел Авив е отменен

Шоуто на Бруно Марс, планувано да се организира в Тел Авив, Израел в събота вечер, е анулирано, съгласно уредника на концерта Live Nation Israel.

В тествания Instagram на компанията по-рано в събота текстов пост до клиенти гласи: „ Концертът на Бруно Марс, плануван да се състои довечера, е анулиран. (sic) ”

Mars свири в Израел за първи път в сряда пред аудитория от 60 000 души, като вторият концерт е плануван за събота, съгласно графика на турнето му.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху разгласи страната си „ във война “, откакто палестински екстремисти от Газа изстреляха гибелен залп от ракети и изпратиха въоръжени лица на израелска територия в събота сутринта. В отговор Израел нанесе въздушни удари по Газа и боевете не престават през целия ден.

Изненадващата офанзива и последвалите боеве бележат огромна ескалация на дългогодишния спор сред двете страни.

Израелските управляващи оповестиха, че минимум 200 души са починали и над 1400 са ранени в Израел. Междувременно палестинските управляващи оповестиха, че минимум 232 палестинци са починали, а повече от 1600 са ранени.

Нов кръг от ракети, изстреляни от екстремисти от Газа в събота вечерта, са нанесли директни удари на голям брой места в Израел, в това число в Тел Авив, съгласно израелските управляващи.

Андрю Рейн, Крис Лау, Джошуа Берлингер, Адити Сангал, Том Пул и Мат Майер от CNN способстваха за тази история.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР