Шоуто на британската метъл банда Bullet For My Valentine на

...
Шоуто на британската метъл банда Bullet For My Valentine на
Коментари Харесай

Концертът на Bullet For My Valentine се мести в Арена Армеец

Шоуто на английската метъл тайфа Bullet For My Valentine на 7 април ще бъде с нова по-добра локация – Арена Армеец. Промяната на мястото на концерта се постанова заради зародили механически проблеми, свързани с размразяването на леда в Зимния замък на спорта по отношение на провеждането на шампионата по фигурно пързаляне за Приз Виктория.
Арена Армеец ще бъде с лимитиран потенциал, отговарящ навръх този на Зимния замък на спорта. Разположението на местата ще е същото – правостоящите ще бъдат ситуирани на терена, а седящите места в ляво и дясно в секторите A и C. Всички закупени билети ще важат без презаверка.
С шест албума зад тила си Bullet For My Valentine са одобрени като една от най-успешни английски метъл групи. Бандата е приета освен от почитателите и медиите, само че и от музикантите, които са ги въодушевили в самото начало – групи като Iron Maiden и Metallica персонално избират Bullet For My Valentine да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.
Българската група 40 Days Later ще подгрее английската метъл тайфа Bullet For My Valentine на първия им независим концерт в София. Джент/Метълкор звученето на групата съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки придаващи присъща характерност. През 2017 бандата издава и своя дебютен албум – Alterations.
Билетите за концерта на Bullet For My Valentine в София са на цена от 60 и 70 лв. и към момента има налични в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg Не забравяйте, че цените на билетите в деня на концерта ще бъдат 80 и 90 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР