Шоуто на Annihilator София е тази неделя, 17 ноември, в

...
Шоуто на Annihilator София е тази неделя, 17 ноември, в
Коментари Харесай

Archer Nation ще подгреят феновете за появата на Annihilator

Шоуто на Annihilator София е тази неделя, 17 ноември, в клуб Joy Station и се провежда от Loud Concerts. Българските почитатели ще чуят както голям брой класики от 35 годишната история на бандата, по този начин и части от идния да бъде публикуван през януари нов албум.
Jeff Waters и компания ще доведат и подгряваща тайфа, която ги съпътства по време на натоварената им европейска обиколка. Това е младото метъл трио Archer Nation, чиято музика съчетава новите трендове в тежката музика с най-хубавото от хеви метъл класиката.
Билетите за шоуто на Annihilator у нас са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна -  магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Съществува и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечата закупеният електронен билет у дома.
Цената на билет е 40 лв., а в деня на концерта - 50 лв..
 
В клуб Joy Station няма да се позволява внасянето на застрашаващи здравето рискови предмети. Забранено е също по този начин внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички фенове под 18 години би трябвало да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от компаньон с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или от тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за компаньон за концерта на Annihilator.
Декларацията може да бъде получена и от защитата на входа на клуба.
Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа на залата, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.
Начало на концерта е 20 часа, когато на сцената ще забият Archer Nation , с цел да подгреят почитателите за появяването на траш/метъл машината Annihilator !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР