Шоуто Катодвекапкивода“ стартира с много смях и зареждащи изпълнения. Победата

...
Шоуто Катодвекапкивода“ стартира с много смях и зареждащи изпълнения. Победата
Коментари Харесай

Софи Маринова като Селин Дион и още изненади от сцената на „Като две капки вода“

Шоуто „ Като две капки вода “ започва с доста смях и зареждащи осъществявания.

Победата в първия лайв сграбчи Константин , който ловко влезе в ролята на фронтмена на Б.Т.Р. с осъществяване на една от най-известните български балади.
Софи Маринова пък обра овациите на публиката в облика на Селин Дион, а осъществяването ѝ на My Heart Will Go On „ надскочи “ рамките на залата. „ Не е имало сезон с по-силни участници! “, безапелационна беше единствената дама в журито Хилда Казасян .

Една от огромните изненади за вечерта беше представянето на Златка Райкова , която впечатли с вокални умения и достоверно показване на Михаела Филева . Актьорът Иван Юруков сподели същински професионализъм, като съобщи на публиката настроението на безгрижното парче Don’t Worry, Be Happy на Боби Макферин .

Малко по-късно Фънки направи самопризнание, че харесва осъществяването на Марги Хранова повече от това на Дона Съмър . Фънки обаче не беше впечатлен от Гери-Никол и интерпретацията ѝ на Лейди Гага . Парти въодушевление и латино ритми превзеха сцената за броени минути с идването на Борислав Захариев и най-слушаното парче в обществените мрежи Despasito .

Примата на българската сцена Лили Иванова прозвуча в автентичен аранжимент от Славин Славчев , който получи поздравления, само че и молба от журито да покаже повече придвижване в облика.
Следващият понеделник Константин ще се трансформира в легендата Алла Пугачова , а Софи Маринова ще оглави бандата Scorpions . Златка Райкова ще скочи непосредствено в естрадата с Ваня Костова , а Боби Захариев ще продължи с шлагерите, преобразявайки се в Дуа Липа . Гери-Никол ще се впусне в гневен темп с облика на Тина Търнър , а Иван Юруков ще влезе в ролята на Джордж Майкъл . Марги Хранова ще се изправи пред същинско предизвикателство с облика на Дони , а Славин ще би трябвало да се трансформира във ураган на сцената с облика на Майкъл Джексън .

Следете   и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР