Шоуто Като две капки вода“ по Нова телевизия е едно

...
Шоуто Като две капки вода“ по Нова телевизия е едно
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ започва скоро. Ето кои ще са участниците

Шоуто „ Като две капки вода “ по Нова телевизия е едно от сполучливите излъчвания в родния ефир. То е занимателно и развлекателно и разумно хората го одобряват доста добре. Водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека пък го вършат още по-забавно със скечовете и импровизациите си. Новият сезон на предаването стартира на 26 февруари, а в общественото пространство към този момент се стартират имената на разнообразни персони, които може би ще бъдат измежду участниците в шоуто за фалшификати. И по този начин, първият сигурен участник, обявен от Нова телевизия е фолк дивата Софи Маринова.

Независимо от това дали харесваме музиката, която твори, не може да се отхвърли, че тя има забележителни гласови данни. Освен това се оправя добре и в имитациите, в случай че се съди по имитацията й на идола й Лили Иванова. В общественото пространство се появиха информации за още две дами, които най-вероятно ще вземат участие в новия сезон на „ Като две капки вода “ – младата звезда Гери-Никол и плеймейтката Златка Райкова. Русата Златка от дребна желала да построи певческа кариера, само че до момента не е имала триумфи. Според източници, точно по тази причина тя е приела поканата на Магърдич Халваджиян, с цел да покаже гласовите си благоприятни условия.

Фурията Гери-Никол пък от дълго време е в положителни връзки с продуцента.

Освен това и двете дами са провокативни, което значи, че предизвикат зрителския интерес. А това е значимо за всяко предаване, изключително предвид на това, че в деня, когато стартира „ Като две капки вода “ по Нова, стартира и хитовото предаване „ Мастър началник “ по Би Ти Ви. Така, двете излъчвания ще се борят за една и съща публика. Спрягани за участници в шоуто за фалшификати са още фолк артистът Константин, който несъмнено се харесва на огромна част от феновете, както и танцьорът Атанас Паскалев, който бе част от балета на шоуто. Освен това се счита, че Маги Халваджиян най-вероятно ще притегли и участник от последния сезон на „ Х фактор “, като най-вероятно това ще бъде Йоана Димитрова.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР