Шоуменът Слави Трифонов попиля финансовия министър Владислав Горанов по повод

...
Шоуменът Слави Трифонов попиля финансовия министър Владислав Горанов по повод
Коментари Харесай

Слави разнищи финансовия министър: Апартаментът на Сариев бил закупен с „инвестиционна цел“ – министър Горанов ли е тя?

Шоуменът Слави Трифонов попиля финансовия министър Владислав Горанов във връзка абсурда от мината седмица, че живее в първокласното имение на неговия непосредствен предприемач и кръстник Иван Сариев, написа Флагман. 

Горанов се оправдава пред медиите и като че ли пред себе си за това, че употребява недвижимото имущество на Сариев, който пък от своя страна бил закупил жилището с „ капиталова цел “.

В първия си скеч от вчерашното предаване Слави разнищи изявлението на финансовия министър Владислав Горанов, че бил поканен от кръстника си да се нанесе в неговото жилище след земетресението през 2012 година По това време фамилията на Горанов живеело на висок етаж в София, трусът се усетил доста мощно и децата му се уплашили.

„ Не мога да допускам. Горкият Горанов се е стресирал в София от пернишкото земетресение – изплашен, но отива отново в столицата. Поне в Етрополе да беше отишъл, на стотина километра от труса. Ами какво да кажат хилядите перничани, които си нямат кръстник с жилища. Това, че въпросното жилище е купено с „ капиталова цел “ – това е тъкмо по този начин. Сариев е вложил в министъра на финансите. Нема такава страна “, съобщи шоуменът Слави Трифонов в ежедневното си предаване по bTV.

Той съпостави обстановката с друга страна членка на Европейски Съюз – Германия, където през 2012 година президентът Кристиян Вулф си подава оставката, тъй като преди да заеме поста си, по времето, когато е бил президент на Долна Саксония, бил взел от брачната половинка на собствен прочут огромен заем при доста преференциални условия. Освен това се бил възползвал от безвъзмездна отмора, обезпечена от предприемач.

„ Кристиян Вулф подаде оставката си, тъй като това е честен акт и по този начин е вярно поради обществото. Това значи, че в случай че ние желаеме да се считаме като общество – вярното е министърът на финансите не да се оправдава със трусове и други нелепости, а незабавно да си подаде оставката. Това обаче е единствено в случай, че ние считаме себе си за общество “, приключи саркастично Слави.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР