Шоуменът Слави Трифонов, който обяви в ефир политическите си амбиции,

...
Шоуменът Слави Трифонов, който обяви в ефир политическите си амбиции,
Коментари Харесай

Слави Трифонов със закана към опонентите си на политическия фронт

Шоуменът Слави Трифонов, който разгласи в ефир политическите си упоритости, направи любопитен коментар на протичащото се през последните дни в медийната сфера.

Водещият пожела триумф на неговите политически съперници, само че се закани да извърши това, което е споделил на 31 юли, когато бе и последното издание на "Шоуто на Слави ".

Ето какво написа във "Фейсбук " Трифонов:

"Миналата седмица „ Шоуто на Слави “ слезе от ефир, откакто 19 години се излъчваше по bTV. В последния епизод на предаването Слави Трифонов разгласи гръмките проекти, които има. А точно – да направи своя телевизия и партия, която ще се споделя „ Няма такава страна “.

В последното предаване на “Шоуто на Слави” разгласих, че с моя екип ще вършим ефирен план. И защото това не е задоволително, разгласих, че ще осъществявам и политически план.

От тогава до през днешния ден чета всевъзможни неща за себе си и за това какво ще върша. Чух и всевъзможни сюжети за бъдещето си. А това е прелестно. Защото предизвиквам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това почтено за недемократичните страни 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм споделил на 31 юли. Ще направя това, което ми разрешава законът и моралът. Пожелавам триумф и на вас, и на себе си ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР