Шоуменът Слави Трифонов коментира трагедията със смъртта на Милен Цветков

...
Шоуменът Слави Трифонов коментира трагедията със смъртта на Милен Цветков
Коментари Харесай

Слави Трифонов със силни прощални думи за Милен Цветков

Шоуменът Слави Трифонов разяснява нещастието със гибелта на Милен Цветков в персоналната си страница във фейсбук.
Припомняме, че през вчерашния ден известният български публицист и ефирен водещ почина в тежка автомобилна злополука край столичен мол на бул. "Черни връх ". Милен Цветков е умрял на път за болничното заведение от тежките си рани. Според Столична дирекция на вътрешните работи 22-годишният лидер на джипа, който го е блъснал, е използвал опиати.
Публикуваме написаното от Слави Трифонов без редакторска интервенция:

Неслучайно обявявам тези думи тъкмо в 00:00 часа. Точно в 00:00 часа започваше предаването "Часът на Милен Цветков " по Нова телевизия. Когато вървеше това предаване, аз бях водещ в една друга телевизия. Прибирах се късно вечер у дома и си пусках тъкмо това предаване. В 00:00 часа. Милен беше пъхнат в този късен час, само че все пак хората го гледаха. Гледах го и аз. Почти всяка вечер.
Защото Милен правеше тематики, които другите публицистични излъчвания не смееха да създадат. То не че е имало и доста други публицистични излъчвания...Всъщност, "Часът на Милен Цветков " беше едно от дребното такива излъчвания. В 00:00 часа.
Милен беше друг, беше справедлив, беше човек, който живо се интересуваше "Какво става? ", и най-важното - беше свободен.
С Милен имахме ангажимента да ми гостува във "Вечерното шоу на Слави Трифонов " в понеделник вечер. Тоест през днешния ден. Поканих го да приказваме за свободата на словото, изключително в тази изключителна обстановка.
Със сигурност щяхме да приказваме и за последния пост на Милен в инстаграм, който гласи: "Маските са с цел да мълчите, а не с цел да ви пазят ".
Светъл път, Милене! Имахме потребност от теб! Ще ни липсваш!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР