Шоуменът Слави Трифонов коментира изказването на вицепремиера Валери Симеонов, че

...
Шоуменът Слави Трифонов коментира изказването на вицепремиера Валери Симеонов, че
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Симеонов: В нормалните държави премиерът щеше да му е поискал оставката

Шоуменът Слави Трифонов разяснява изявлението на вицепремиера Валери Симеонов, че майките на децата с увреждания са " група кресливи дами, които спекулират с децата си ".
 Валери Симеонов: Истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума  Борисов се извини поради Симеонов, само че не го уволни
Според Трифонов " сходно изявление може да направи единствено един самозабравил се, неморален и безсърдечен човек ". 

Трифонов е безапелационен, че в една естествена страна той би трябвало да си подаде оставката или в случай че не го направи, тя да му бъде поискана от премиера. " Защото, в случай че той не го направи, значи е като него. Но ние не виждаме такова нещо ", уточни Трифонов на страницата си във Facebook. 

Ето и целия му коментар:

Пред личната си телевизия „ СКАТ “ вицепремиерът Валери Симеонов е направил следното изявление във връзка на майките на деца с увреждания: „ Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели… "

Какво поражда във вашето схващане откакто чувате тези думи на Валери Симеонов? Ярост? Примирение? Обида? Състрадание? Откъде да знам. Много години се намирам в общественото пространство и не мога да знам какво се случва в душата на всеки един от вас. Мога да кажа кое е разумното. Логичният извод е, че сходно изявление може да направи единствено един самозабравил се, неморален и безсърдечен човек.

Да, има такива хора, само че този е вицепремиер. И в една естествена страна, след сходно изявление, този вицепремиер би трябвало неотложно да се махне от политическия живот и незабавно да си подаде оставката.

Но това се случва в естествените страни. В естествените страни, в случай че той не си я подаде, незабавно ще му я изиска неговият шеф – министър-председателят. Защото, в случай че той не го направи, значи е като него. Но ние не виждаме такова нещо. Виждаме единствено горките майки, на които такива като този се пробват да им лишават и последното, което им е останало. Тяхното достолепие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР