Шоуменът Митьо Пищова ще участва в изборите за кмет на

...
Шоуменът Митьо Пищова ще участва в изборите за кмет на
Коментари Харесай

Митьо Пищова за кмет: Ще раздавам кебапчета, кюфтета, файтони майтони

Шоуменът Митьо Пищова ще взе участие в изборите за кмет на Велико Търново. Новината удостовери самият той пред " Монитор ".

„ Вярно е, в този момент съм при едни положителни хора в комисията и си депозирам документите. Те са доста строги, но обективни. Оглеждат ми документите отвред, да няма нещо пропуснато. Ама аз съм бетон отвред. Аз съм непробиваем и този път ще печеля, на инат на всичките душмани и за наслада на болярите”, закани се Пищова.

Листата за общински съветници, с която той ще се яви на идните избори е скромна и фамилна. Той е лидер, а с изключение на него са включени още: синът му Илиян Димитров Маринов, който е правист по обучение и братовата му щерка Мартина Венциславова Маринова.

„ Тя е доста интелигентна. Завършила е стопанска система с отличие в оня университет, хубавия, в Англия, Кеймбридж”, похвали се Митьо. Той се закани, че този път на изборите амнистия и благосклонност за никого няма да има и че ще прегази всички останали съперници наред като валяк.

„ Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с тези, които нямат пари за самун. Ще ме поддържат старите хора, сираците, хората без пари и без работа, нашите братя роми от махалата. Ще има огромно шоу. Ще разпределям кебапчета, кюфтета, лимонада, карети майтони.

Почвам от старческия дом и по-късно ще минавам по кварталите и по селата, където хората ме обичат, тъй като съм един от тях, техен брат”, разгласи гръмко Пищова.

Партията, която го издига е Българско национално обединяване. Това е следващата предизборна демонстрация на провъзгласилия се за „ любимеца на българския народа”.

През 2003 година той се яви на кметските избори във В. Търново. Две години по-късно бе лидер на листата на „ Евророма” в Кърджали.

През 2006 година опита да се яви на президентските избори, само че не съумя да се записва в точния момент и да събере нужните по закон 15 000 подписа. Десет години по-късно обаче, стори това и през 2016 година взе участие в изборите за държавен глава с претендент за вице, артиста Радо Шишарката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР